Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

You and I......



Τι είναι αγάπη;
Δεν είναι συμπόνοια μήτε καλοσύνη.
Στη συμπόνοια είναι δύο, αυτός που πονά κι αυτός που συμπονάει.
Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.
Μα στην αγάπη είναι ένα.
Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα.
Δεν ξεχωρίζουν.
Το εγώ και εσύ αφανίζονται.
Αγαπώ θα πει ΧΑΝΟΜΑΙ.


(Ν. Καζαντζάκης)

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γυναικεία μυστικά!


Πριν λίγες μέρες, έλαβα ένα e-mail με πληροφορίες από μια κοπέλα που δεν γνώριζα, την Βούλα, για το υπέροχο blog της http://gynaikasmystika.blogspot.gr/. Λόγω έλλειψης χρόνου, άργησα λίγο να επισκεφτώ το blog της..... αλλά όταν τελικά άρχισα να διαβάζω τις αναρτήσεις της, πραγματικά κόλλησα, αφού βρήκα πολλές όμορφες ιδέες ομορφιάς και χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι με είχε "περάσει" και στα φιλικά ιστολόγια!

Θα'θελα λοιπόν ν'ανοίξουμε μια τεράστια αγκαλιά και να υποδεχτούμε στην όμορφη μπλογκογειτονιά μας..... τα Γυναικεία Μυστικά της Βούλας! Μην ξεχάσετε να κάνετε και σεις μια βόλτα από το μπλογκοσπιτάκι της και είμαι σίγουρη ότι θ'ανακαλύψετε πολλά μυστικά ομορφιάς που θα σας ταιριάζουν!

Σήμερα θα'θελα να δημοσιεύσω στο δικό μου blog, μια όμορφη ανάρτηση που ανακάλυψα στα Γυναικεία Μυστικά.... Απολαύστε την!

Φτιάξτε το δικό σας άρωμα με αιθέρια έλαια και...βότκα!!



Το άρωμα που φοράς για να ξεχωρίζεις, μπορεί να είναι μια ακριβή συνήθεια για την εποχή μας και κάθε φορά που ο ακριβός «θησαυρός» φτάνει στο τέλος, να σε πιάνει μια απόγνωση για την ανανέωσή του.

Υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει, αφού μπορείς να φτιάξεις το δικό σου άρωμα, που όχι μόνο θα το προσαρμόσεις έτσι ώστε να ταιριάζει στο γούστο σου, αλλά επιπλέον μπορείς και να ξοδέψεις πολύ λιγότερα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι μερικά συστατικά, λίγος χρόνος και το δικό σου εξαιρετικό γούστο, για να φτιάξεις το νέο σου άρωμα που θα είναι βασισμένο σε βότκα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ευκάλυπτο, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και λεμονιού που αποπνέουν ένα δροσερό φρουτώδες άρωμα ιδανικό για όλες τις ώρες! Πριν να χρησιμοποιήσεις το νέο σου άρωμα, δοκίμασέ το στο εσωτερικό σημείο του καρπού σου, για να σιγουρευτείς ότι σε ικανοποιεί. Έπειτα φύλαξέ το σε ένα γυάλινο βαζάκι με στεγανό καπάκι. Έτσι το νέο σου άρωμα θα διαρκέσει για περίπου ένα μήνα.

Υλικά που θα χρειαστείς:
- 2 φλιτζάνια αποσταγμένο νερό
- 3 τύποι αιθέριο έλαιο, 25 σταγόνες συνολικά
- Γλυκερίνη (5 σταγόνες)
- 3 κουταλιές της σούπας βότκα

- Μεγάλο γυάλινο βάζο με ένα στεγανό καπάκι
- Σταγονόμετρο ή baster
- Μεζούρα με στόμιο
- Μπουκάλι για το άρωμα

Πώς θα το φτιάξεις:
Διάλεξε ένα συνδυασμό από τρία διαφορετικά αιθέρια έλαια, που το άρωμά τους δένει και σε ικανοποιεί. Ενδεικτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 10 σταγόνες από αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, 10 σταγόνες από αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και πέντε σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Χρησιμοποιώντας μια κούπα μέτρησης, βάλε δύο φλιτζάνια αποσταγμένο νερό σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Πρόσθεσε στο νερό αυτό τρεις κουταλιές της σούπας βότκα. Έπειτα πρόσθεσε στο μείγμα σου πέντε σταγόνες γλυκερίνης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα αιθέρια έλαια στο μείγμα. Ανακάτεψε το μείγμα. Πρόσθεσε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που προτιμάς να κυριαρχεί. Ανακάτεψε καλά και κλείσε το βάζο με το στεγανό καπάκι.

Τέλος τοποθέτησε το δοχείο που περιέχει το άρωμα σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, για τουλάχιστον 12 ώρες. Μετά από τις 12 ώρες, ανακίνησε το περιεχόμενο για να το αναμίξεις καλά. Χρησιμοποιήστε ένα σταγονόμετρο ή ένα baster για να μεταγγίσεις το μείγμα στο μπουκάλι που έχεις διαλέξει για το άρωμά σου, και απόλαυσέ το!


(Πηγή: gynaikasmystika.blogspot.gr)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Χρωματιστό φουλάρι από μπλουζάκι!!


Τι πιο όμορφο για να σου φτιάξει την διάθεση μια βροχερή μέρα από ένα χρωματιστό φουλάρι από υλικά που ήδη έχεις. Δες πως το φτιάχνει η Cheryl στον παρακάτω σύνδεσμο http://tidymom.net/2011/how-to-make-a-scarf/ και εμπνεύσου! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά χρώματα για κάθε λωρίδα και να φτιάξεις ένα πολύχρωμο φουλάρι...... Φτιάξε μερικά και για τις φίλες σου!



Θα χρειαστείς: ένα φαρδύ μπλουζάκι μακό, καλό ψαλίδι, ένα στρογγυλό πιάτο για μοτίβο, μαρκαδόρο σημαδέματος σε ύφασμα



Άπλωσε το μπλουζάκι σε μια επίπεδη επιφάνεια. Τοποθέτησε το πιάτο ώστε να βγάλεις 4 με 6 κύκλους σε κάθε πλευρά της μπλούζας. Με το μολύβι σημάδεψε τους κύκλους και κόψτους. Και τώρα κόψε κάθε κύκλο σε σπιράλ και μετά άπλωσε τις λωρίδες και τράβα τες. Το φουλάρι σου είναι σχεδόν έτοιμο. Πιάσε μαζί τις λωρίδες και στερέωσέ τες στο λαιμό σου με μια όμορφη καρφίτσα. Με γεια!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Σπιτικό lip balm


Το κρύο του χειμώνα είναι σκληρό με τα χείλη σας. Περιποιηθείτε τα φτιάχνοντας εύκολα μόνες σας το δικό σας lip balm!



Υλικά: 8 σταγόνες λάδι μέντας, 2 κ.σ. αμυγδαλέλαιο, 1 κ.σ. κερί μέλισσας, 1 σταγονόμετρο, 1 γυάλινο βαζάκι, 1 δοχείο, προαιρετικά: ξύσμα από 1 κραγιόν για χρώμα
Εκτέλεση:
Βάζετε τις 2 κουταλιές αμυγδαλέλαιου και μία κουταλιά κερί μέλισσας σε ένα γυάλινο βαζάκι και κλείνετε το καπάκι. Ζεσταίνετε το βαζάκι μέσα σε ένα κατσαρολάκι με νερό σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το κερί. Βγάζετε το βαζάκι από το κατσαρολάκι και ανακατεύετε το μείγμα. Προσθέτετε το λάδι μέντας με ένα σταγονόμετρο (μην βάλετε πολύ γιατί θα κάψει τα χείλη σας- είναι προτιμότερο να βάλετε αρχικά 8 σταγόνες και να προσθέσετε αν χρειαστεί). Εάν θέλετε το lip balm σας να έχει χρώμα, ρίχνετε το ξύσμα από κραγιόν και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει το επιθυμητό χρώμα. Χύνετε κατευθείαν το μείγμα σε ένα δοχείο και το αφήνετε να παγώσει και να σκληρύνει.

Lip Balm με βανίλια
Υλικά: 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας, 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, το περιεχόμενο μιας κάψουλας βιταμίνης Ε, 1/8 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (ίσα στη μύτη του κουταλιού)
Εκτέλεση:
Σιγά σιγά θερμάνετε τα τρία πρώτα συστατικά στο φούρνο μικροκυμάτων σας μέχρι να λιώσουν εντελώς. Βγάλτε το μείγμα από το φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας (και ανακατέψτε). Το lip balm είναι έτοιμο. Ρίξτε το σε ένα μικρό δοχείο με καπάκι και αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν από τη χρήση.

Lip Balm με σοκολάτα
Υλικά: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο, 3 ή 4 "νυφάδες σοκολάτας, το περιεχόμενο μιας κάψουλας βιταμίνης Ε, 1/4 της κουταλιάς της σούπας εκχύλισμα αμυγδάλου
Εκτέλεση:
Λιώστε το βούτυρο κακάο στο φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας. Ανακατέψτε το μείγμα έως ότου τα συστατικά "συνδυαστούν" και βάλτε το ξανά στα μικροκύματα για λίγα δευτερόλεπτα (περισσότερο αν χρειαστεί για να λιώσει και η σοκολάτα). Προσθέστε το περιεχόμενο της κάψουλας της βιταμίνης Ε και το εκχύλισμα αμύγδαλο. Ανακατέψτε για μια ακόμη φορά και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα μέσα σε δοχείο της επιλογής σας. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν από τη χρήση.

Συμβουλές για όμορφα χείλη
Τα όμορφα περιποιημένα χείλη τραβούν την προσοχή όλων και είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπο κυρίως των γυναικών. Τα χείλη δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες και αυτός είναι ο λόγος που σκάνε εύκολα. Φυσικά βοηθά το κρύο, η υπερβολική ζέστη, ο ξηρός αέρας κτλ.
Επομένως πρέπει να τα περιποιείστε και να τα φροντίζετε καθημερινώς!

  • Ενυδατώνετε καθημερινά τα χείλη σας πριν πάτε για ύπνο, χρησιμοποιώντας λίγο βούτυρο κακάο ή λάδι (αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο κτλ).
  • Εμπλουτίστε την διατροφή σας με βιταμίνη Α (γάλα, αυγά κτλ) και βιταμίνη C (φρούτα και λαχανικά).
  • Κάντε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι ή ένα ελαφρύ πήλιγκ
  • Μη τα σαλιώνετε, το σάλιο εξατμίζεται γρήγορα με αποτέλεσμα να έχετε ακόμα περισσότερο στεγνά χείλη. Επίσης Μη δαγκώνετε τα χείλη σας και μη τραβάτε πετσούλες, έτσι προκαλείτε σκισίματα, πληγές και ξεφλούδισμα.
  • Για να αποφύγετε τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη μη σουφρώνετε τα χείλη σας και κόψτε το τσιγάρο.
  • Έχετε στην τσάντα σας πάντα έλα βάλσαμο χειλιών, ώστε να τα ενυδατώνετε όποτε θέλετε.
  • Τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια χρησιμοποιείστε ένα σκεύασμα με αντηλιακό.
  • Αποφεύγετε προϊόντα με τροποποιημένα συστατικά όπως Βαζελίνη, παραφίνεςκαι άλλα παράγωγα πετρελαίου κτλ. και γενικά οτιδήποτε είναι τοξικό για την επιδερμίδα, τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Happy Valentine's Day


Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους…… αν και ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα και όχι μόνο στις 14 Φλεβάρη!!!



Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους ερωτευμένους.....


Αγάπη είναι να θες τον άλλον -όχι για τα εξωτερικά του χαρίσματα- αλλά για τα εσωτερικά... Αυτά τα οποία τα ανακαλύπτεις με τον χρόνο και τα βλέπεις με τα μάτια της καρδιάς.....

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Cupcakes σοκολάτας… In Love!




Ερωτευμένα cupcakes σοκολάτας! Η συνταγή που θα λατρέψει ο έρωτάς σας!

Υλικά: 300 ml γάλα φρέσκο, 100 γρ. βιτάμ, 4 αυγά, 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο), 2 βανίλιες, 200 γρ. κακάο, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 1 κ.γ. σόδα, σε σκόνη

Εκτέλεση: 
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βιτάμ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες. Συνεχίζουμε με το κακάο, το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να έχουμε μια αραιή ζύμη.

Βουτυρώνουμε 12 θήκες για cup cake, τις γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Ξεφορμάρουμε και αφήνουμε τα κεκάκια πάνω σε σχάρα, ώστε να κρυώσουν καλά.

Από πάνω προσθέτουμε επικάλυψη κρέμας, σοκολάτας ή φράουλας ανάλογα με το τι θέλουμε. Θα χρειαστούμε τα εξής υλικά:
1/4 φλιτζανιού μαλακό βούτυρο flora
112 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς
1 κούπα και ¾ της κούπας ζάχαρη άχνη

Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το μαλακό βούτυρο flora μαζί με το τυρί κρέμα τα χτυπάμε στη δυνατή σκάλα του μίξερ μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας και γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε μια κούπα και ¾ της κούπας ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε στη δυνατή σκάλα του μίξερ μέχρι να γίνει ένα αφράτο και ομοιογενές μείγμα. Με ένα κορνέ στολίζουμε τα cupcakes και γαρνίρουμε με ζαχαρωτές καρδούλες για ομορφιά..... Και το γλυκό μας έδεσε! 

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δαχτυλίδι καρδιά




Καλημέρα σ'όλη την όμορφη μπλογκογειτονιά και καλή εβδομάδα! Πριν λίγες μέρες, όταν ανακάλυψα αυτό το δαχτυλίδι καρδιά..... ξετρελάθηκα! Μελέτησα με προσοχή τις οδηγίες της Sarah στον παρακάτω σύνδεσμο (http://www.steppingthrucrazy.com/2012/10/wire-hearts-ring-tutorial.html) και ξεκίνησα τις δοκιμές!!

Έψαξα στο μαγικό μου ντουλάπι και ευτυχώς βρήκα λίγο ασημένιο σύρμα που είχε ξεμείνει από μια παλιά κατασκευή!! Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή με παίδεψε αρκετά, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού τελικά κατασκεύασα αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι!

Ορίστε λοιπόν και το δικό μου δαχτυλίδι.....



Και φυσικά.... ήμουν τόσο χαρούμενη, που το φόρεσα αμέσως! 



Όλες οι φίλες μου ενθουσιάστηκαν και μου ζήτησαν να τους το φτιάξω!!!! Τρέχω ν'αγοράσω περισσότερο σύρμα για ν'αρχίσω να φτιάχνω τα δαχτυλίδια καρδιές.... Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε και σεις! Καλή επιτυχία κορίτσια! 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Enjoy life.....



Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Καρδιές από χαρτί!


Πριν λίγες μέρες βρήκα μια πανέμορφη ιδέα για να φτιάξουμε χάρτινες καρδιές.... Τώρα που πλησιάζει και η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, νομίζω ότι είναι το ιδανικό ντεκόρ για μια ρομαντική βραδιά!! 



Στον παρακάτω σύνδεσμο (http://hoosierhomemade.com/valentines-craft-how-to-make-paper-hearts), θα δείτε τα υλικά που χρειάζεστε και οδηγίες για αυτή την εύκολη κατασκευή!



Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε! Και αν έχετε χρόνο στην διάθεσή σας, ρίξτε μια ματιά και στο Valentine’s Mantel..... θα σας ενθουσιάσει!! (http://hoosierhomemade.com/valentines-day-mantel-link-party)

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι άλλες 11 χρήσεις της οδοντόκρεμας!




Χρησιμοποιήστε την για να καθαρίσετε αντικείμενα ή ακόμα και σαν καλλυντικό. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μία λευκή οδοντόκρεμα. Δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν:

  • Αρωματίστε τα χέρια σας. Χρησιμοποιείστε τη μετά από το κόψιμο του κρεμμυδιού, του σκόρδου ή το καθάρισμα του ψαριού. Πλύνετε τα χέρια σας με λίγη οδοντόκρεμα για να εξαφανίσετε τη μυρωδιά.
  • Καθαρίστε τα ασημικά σας. Με μια απαλή οδοντόβουρτσα τρίψτε τα απαλά, ξεπλύνετε τα με λίγο νερό και γυαλίστε τα με ένα στεγνό πανάκι.
  • Τρίψτε τους τοίχους σας με ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε ίχνη από μαρκαδόρο.
  • Ξεθαμπώστε τα γυαλιά σας. Χρησιμοποιείστε λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα πανάκι και σκουπίστε τα απαλά. Σκουπίστε ξανά και ξεπλύνετε τα με νερό. Λειαίνει ακόμη και τυχόν μικρές γρατσουνιές.
  • Εξαφανίστε τα σπυράκια. Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στο σπυρί, αφήστε τη όλη τη νύχτα και το πρωί πλύνετε το πρόσωπό σας. Η οδοντόκρεμα θα ξεραθεί και θα τα συρρικνώσει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και πάνω σε τσιμπήματα από έντομα.
  • Γυαλίστε τα νύχια σας. Καθαρίστε τα με μια οδοντόβουρτσα. Η οδοντόκρεμα θα κάνει το ίδιο που κάνει και στα δόντια σας. Θα τα κάνει πιο ανθεκτικά και θα τα γυαλίσει.
  • Πλύνετε το μπιμπερό του μωρού σας για να εξαφανίσετε τη μυρωδιά από το γάλα.
  • Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού από το μπάνιο σας, τρίβοντας την επιφάνεια με ένα νωπό σφουγγάρι. Εάν επιμένουν αφήστε την οδοντόκρεμα να δράσει μερικά λεπτά.
  • Γυαλίστε τη μπαταρία στο νεροχύτη ή το νιπτήρα του μπάνιου σας.
  • Τρίψτε με ένα νωπό πανάκι τα έπιπλά σας για να αφαιρέσετε τα σημάδια που αφήνουν πάνω σε αυτά τα ποτήρια.
  • Εφαρμόστε τη με μια βούρτσα πάνω στο χαλί σας για να καθαρίσετε τους λεκέδες. Μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω σε βαμβακερά ρούχα, ωστόσο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική σε όλα τα υφάσματα.
(Πηγή: www.jenny.gr)

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κοτόπουλο με ρόδι και αμύγδαλα




ΥΛΙΚΑ 
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες (περίπου 1400γρ )
80γρ φρέσκο βούτυρο
70ml ελαιόλαδο
50ml κόκκινο κρασί
30γρ πελτές ντομάτας
5 φυλλαράκια ξερό φασκόμηλο
Αλάτι κ.π.
Πιπέρι κ.π.
2 ώριμα ρόδια
60γρ αμύγδαλα φιλέτα άσπρα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μερίδες. Τα αλείφουμε με το βούτυρο τα καρυκεύουμε και τα σοτάρουμε για να ροδίσουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και στην ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα αμύγδαλα και τα φυλάμε στην άκρη.
Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε βαθύ ταψί. Αραιώνουμε τον πελτέ της ντομάτας στο ελαιόλαδο και το κρασί και τα προσθέτουμε στο ταψί. Προσθέτουμε τα φύλλα του φασκόμηλου και το πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160º C για 1 ώρα περίπου . Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Ραντίζουμε με τα ζουμιά κατά διαστήματα για να μην στεγνώσει το κρέας και μισή ώρα πριν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Σε ένα τηγάνι σε μια κουταλιά βούτυρο σοτάρουμε τα ρόδια και τα αναμιγνύουμε με τα σοταρισμένα αμύγδαλα. Αφού σερβίρουμε τα περιχύνουμε στο κοτόπουλο. Καλή επιτυχία!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

DIY: Beaded Wrap Bracelet



Φτιάξτε ένα φανταστικό και εύκολο βραχιόλι, ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες της Natalie http://www.cremedelacraft.com/2012/08/diy-beaded-wrap-bracelet.html



Χρησιμοποιήστε τα δικά σας αγαπημένα χρώματα και φτιάξτε φανταστικά πολύχρωμα βραχιόλια για εσάς και τις φίλες σας..... Καλή επιτυχία!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καλό μήνα παρεάκι μου!




Μία ευχή δεν αλλάζει τίποτα, όμως μία απόφαση….. μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Ένα τεράστιο ταξίδι αρχίζει απλά μ' ένα βήμα! Γιατί οι απαντήσεις που ψάχνουμε, μερικές φορές είναι τόσο απλές!!!!!!

Καλό μήνα παρεάκι μου..... εύχομαι η κάθε μέρα μας να'ναι πάντα γεμάτη με χαρά, ελπίδα και πολλά χαμόγελα!