Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σκουλαρίκια από μολύβια!


Όσο και να μην θέλουμε να το πιστέψουμε η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσουμε τα γραφεία μας και να σκεφτούμε ιδέες για να ξαναχρησιμοποιήσουμε π.χ. τα μολύβια μας. Με αυτό το video από το HGTV Handmade θα δεις πως να φτιάξεις σετ σκουλαρίκια και μενταγιόν για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με στιλ!

Να σε προειδοποιήσουμε οτι η γλυκύτατη κατά τα άλλα παρουσιάστρια Κaren Kavett μπορεί να έχει λίγο εκνευριστική φωνή, αλλά φτιάχνει ωραία πραγματάκια, οπότε κάνε λίγο υπομονή και χαμήλωσε λίγο τη φωνή.

Επίσης, δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπαίνει στον κόπο εξαρχής να φτιάξει μολύβια από στρογγυλά ξυλάκια και δεν κόβει κατ' ευθείαν ένα μολύβι και επίσης δεν βλέπουμε τον λόγο να μην χρησιμοποιήσεις βιδωτά κρικάκια και να κολλάς με κόλλα το κρικάκι που πιθανότατα κάποια στιγμή (ίσως και τη λάθος) θα σου μείνει στο χέρι. Εάν έχεις όρεξη να φτιάξεις μπόλικα σκουλαρίκια προτείνουμε να δοκιμάσεις και με χρωματιστές ξυλομπογιές.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

- Μολύβια ή ξυλομπογιές ή ξυλάκια
- Πριόνι ή κοφτερό κοπίδι
- Επιφάνεια κοπής
- Ακρυλικό χρώμα (επιλογή)
- Πινέλο
- Κρικάκια (προτείνουμε βιδωτά)
- Εξαρτήματα για κρεμαστά σκουλαρίκια (γάντζους)
- Πιστόλι σιλικόνης με ανταλλακτικά (εάν δεν βιδώσεις τα κρικάκια)




Καλή επιτυχία!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

2 σχόλια:

  1. Υπέροχα για την εγγονή μου!!!Μου έχει γίνει ...ψύχωση να βλέπω τις ιδέες σου στο μπλοκ σου!Καλημέρα όλη μέρα φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή