Για μένα....


"Να δημιουργείς και δημιουργώντας να δημιουργείσαι και να μην είσαι τίποτε άλλο από τη δημιουργία σου..." (Αριστοτέλης)

Γεια σας! Είμαι η Έλενα και μένω στην Αθήνα! Από μικρή λάτρευα τις χειροτεχνίες και για πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα χειροποίητα κοσμήματα, το decoupage, την ζωγραφική και την ανακύκλωση αντικειμένων! Επίσης ασχολούμαι και με την δημιουργία χειροποίητων καλλυντικών με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι μας!! 
(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις "Συνταγές Ομορφιάς" δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://syntagesomorfias.blogspot.gr/)

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια δημιούργησα αυτό το blog για να μοιραστώ μαζί σας τις όποιες καλλιτεχνικές μου ανησυχίες! Επειδή συνέχεια αναζητώ τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητας και τη φαντασίας που κρύβει ο καθένας μέσα του, ήθελα να εμπλουτίσω το blog μου με διάφορα άρθρα και ιδέες που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα. Έτσι λοιπόν άρχισα να γράφω για σχέσεις, συνταγές, ιδέες διακόσμησης και διάφορους τρόπους να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας. Πολλές φορές δημοσιεύω και άρθρα που βρίσκω στο internet και τους δίνω μια δική μου πινελιά! Είναι ένα γυναικείο blog… με αγάπη, μεράκι και φαντασία!! 

Στο παρόν blog εκτός από δικά μου άρθρα, αναδημοσιεύονται και άρθρα από άλλες σελίδες με αναφορά της πηγής στο κάτω μέρος του κάθε άρθρου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από το Google και το youtube. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μου και θ'αφαιρεθεί άμεσα.