Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Διακόσμηση με κεριά για τους εξωτερικούς χώρους


Ένας από τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσουμε την ατμόσφαιρα του μπαλκονιού ή της αυλήςμας είναι διακοσμώντας τους χώρους αυτούς με κεριά. Το φως από τη φλόγα των κεριών θα φέρει μία πιο γλυκιά αίσθηση στις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Γι' αυτούς λοιπόν που τους αρέσει να πειραματίζονται και να δίνουν ένα πιο προσωπικό τόνο στο χώρο τους οι παρακάτω ιδέες θα είναι σίγουρα πηγή έμπνευσης!

1) Χρησιμοποιήστε κοχύλια ως βάσεις για τα κεριά, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω σε μία πιατέλα με άμμο


2) Τα γυάλινα βάζα μπορούν να αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον αν τα γεμίσετε με άμμο και τα χρησιμοποιήσετε ως βάση για τα κεριά
3) Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ιδέα για βάση ρεσώ, είναι να ντύσετε με ύφασμα γυάλινα βαζάκια (μαρμελάδας, μουστάρδας κλπ)4) Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις γλάστρες σας σαν πιο μεγάλες βάσεις για τα μεγαλύτερα κεριά σας5) Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας τσίγκινα φαναράκια, τα οποία μπορείτε να τα διακοσμήσετε με σπάγκο και ύφασμα, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια πάνω σε αυτά!6 σχόλια:

 1. Πολύ όμορφες ιδέες! Τα κεριά είναι πολύ ρομαντικά! Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια Ελενάκι ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολες οι ιδέες ειναι πολυ όμορφες. Ξεχωριστά αυτή με τα κοχύλια γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι παρομοιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλώς σε βρίσκω!όμορφες όλες οι προτάσεις σου και άκρως καλοκαιρινές!Ξεχώρισα αυτή με τα κοχύλια και τις γλάστρες.Καλή συνέχει και να τα λέμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα... ΜΟυ άρεσε πολύ αυτό με τα κοχύλια,μου αρέσουν τα κοχύλια και το αποτέλεσμα είναι πολύ ρομαντικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή