Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αύγουστος.....


Μικρές αποδράσεις και όμορφες στιγμές...... χωρίς λόγια!




































11 σχόλια:

  1. Γραφικότατο το χωριό και με τέλειο ηλιοβασίλεμα....!!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα τοπία!!! Υπέροχες και οι φωτογραφίες σου!!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε φωτογραφία σου σκέτη απόλαυση!Τα καταπράσινα τοπία,τα λατρεμένα κρυστάλλινα νερά γλυκά και αλμυρά ,η πετρόκτιστη εκκλησία με το δένδρο , μου χάρισαν ένα αίσθημα ευφορίας !!!!Φιλάκια πολλά και με το καλό να μας έρθει ένα όμορφο και γλυκό Φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκό μου Ελενάκι καλώς σε βρίσκω μετά τις καλοκαιρινές διακοπές..απο τις μαγευτικές φωτογραφίες και μόνο έχω την αίσθηση ότι πρέπει να πέρασες πανέμορφα τις διακοπές σου..πραγματικά εγώ δεν χρειάζονται λόγια..μόνο ηρεμία για να θαυμάσεις..η υπέροχή μας χώρα που καμμιά άλλη δεν τις μοιάζει..δες ομορφιές..τι να πω..μας ταξίδεψες μαγικά με αυτή την ανάρτηση ματάκια μου..σου στέλνω την αγάπη μου άπειρα φιλάκια και όμορφο φθινόπωρο να έχουμε...το καλοκαιράκι μας φεύγει σιγά σιγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που καμμιά δεν της μοιάζει...διορθώνω τον δαίμονα του ηλ.τυπώματος!!
    πραγματικά εδώ δεν χρειάζονται λόγια...ξαναδιορθώνω τον δαίμονα...είδες ματάκια μου,όποιος μπαίνει σήμερα εδώ χαζεύει τόσο που του ξεφεύγουν και τα δαχτυλα στον υπολογιστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας.... είστε υπέροχες! Καλό φθινόπωρο να'χουμε με υγεία πάνω απ'όλα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα Ελενα , μα τι υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές! Μου θυμίζουν απλά τα υπέροχα τοπία , χωριά, ποταμάκια και απέραντες θάλασσες της πατρίδας μας .
    Καλό φθινόπωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελενα επανήλθα , μήπως είναι η Αγία Θεοδώρα το εκκλησάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελενα επανήλθα , μήπως είναι η Αγία Θεοδώρα το εκκλησάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας...αν κατάλαβα καλά ειναι δικές σου φωτογραφιες από τις διακοπές σου; Η Ελλάδα μας γεμάτη ομορφιές... Πολύ όμορφες και ρομαντικές φωτος όλες όλες και αυτή με το τραπέζι στο μπαλκόνι και η θάλασσα μου και το ηλιοβασίλεμα (μου αρέσει το ηλιοβασίλεμα) δεν έχω πάει αλλά το εκκλησάκι ειναι η Αγία Θεοδώρα Βάστας (νομίζω λέγεται) έτσι;
    η 5,9,10 μου άρεσαν πάρα πολύ , μου θύμισαν δικό μας τοπο παρόμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή