Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

12 χειροποίητες κατασκευές από εφημερίδες!Ανακυκλώστε τις εφημερίδες και φτιάξτε υπέροχες κατασκευές.Απλές, γρήγορες, χρήσιμες. Δείξτε στα παιδιά την χρησιμότητα του χαρτιού και της ανακύκλωσης με απλές κατασκευές. 12 χειροποίητες κατασκευές για παιδιά και μεγάλους.....

Μην πετάς τις εφημερίδες ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φανoύν χρήσιμες.Δείτε μερικές απλές και όμορφες ιδέες από την.brit.co1. iPad Mini Case: Αγοράστε ένα φακέλο που έχει επένδυση και με την κόλλα κατασκευών ντύστε το. Το αποτέλεσμα το βλέπετε.

2.Φωτιστικό: Καλύψτε το φωτιστικό σας με κομμάτια στρογγυλά χρησιμοποιώντας ένα cd από εφημερίδες. Κολλήστε τα κομμάτια με την κόλλα και μην ξεχνάτε μόλις τα κολλήσετε όλα να περάσετε από πάνω την κόλλα. Μια ξεχωριστή vitage ιδέα για όσους αγαπούν τις πρωτότυπες ιδέες.

3.Φάκελοι αλληλογραφίας. Ανοίξε ένα κλασικό φάκελο και δημιουργήστε ένα πατρόν για τους δικούς σας φακέλους. Πρωτοτυπίστε και δημιουργήστε έξυπνους και ξεχωριστούς φακέλους για κάθε περίσταση.

4. Χάρτινο στεφάνι:Κόψτε από εφημερίδα κομμάτια σε σχήμα φύλλου και φτιάξτε ένα πρωτότυπο στεφάνι χάρτινο. Μπορείτε να το βάψετε και να αλλάξετε τελείως την εμφάνιση του.

5. Φτιάξτε τσάντες για τα δώρα σας.

6. Επενδύστε το φωτιστικό σας:Κόψτε μικρά στρογγυλά κομμάτια και κολλήστε πάνω με λευκή κόλλα. Σε συνδυασμό με χρωματιστά χαρτόνια μπορείτε να φτιάξετε ένα χαρούμενο παιδικό φωτιστική.

7. Χάρτινα λουλούδια.

8. Ντύστε τους διακόπτες σας. Μια όμορφη λύση για παλιούς διακόπτες που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε.

9. Χειροποίητα κοσμήματα.

10. Ροζέτες για τα τσιμπιδάκια σας.

11. Για νύχια με γραμματοσειρές.

12. Καπέλα για τα πάρτυ σας.

3 σχόλια: