Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τσαντάκι από ψάθινο σουπλά


Ξέρω, αργήσαμε να το ανακαλύψουμε, αλλά αυτό το τσαντάκι από ψάθινο στρογγυλό σουπλά που βρήκαμε στο www.damasklove.com είναι τόσο εύκολο και όμορφο που θα είναι κρίμα να μην το φτιάξουμε, ακόμη και εάν το καλοκαίρι έχει φτάσει στο τέλος του. Εξάλλου ο Σεπτέμβρης έχει σίγουρα αρκετά ζεστά ακόμη βράδια που μπορούμε να το κρατήσουμε... Τι λες; Δοκιμάζουμε;

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

- Ψάθινο στρογγυλό σουπλά
- Πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά
- Κλιπς
- Μαγνητικό κούμπωμα
- Διακοσμητικά στοιχεία (τρέσσες, πομπον, κουμπιά, κορδέλες κτλ)

Εκτέλεση: Μάλλον είναι αρκετά δύσκολο να περιγράψουμε μόνο με λόγια πως ακριβώς θα χρειαστεί να διπλώσεις το στρογγυλό σουπλά από ψάθα για να φτιάξεις το τσαντάκι, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το www.damasklove.com και να δεις τις αναλυτικές φωτο-οδηγίες. Γενικά τα κλιπς θα σε βοηθήσουν πολύ να κρατήσεις στη θέση τους τις διπλώσεις, αλλά και να κρατήσεις τα κομμάτια που έχεις κολλήσει ακίνητα μέχρι να κολλήσουν καλά.

Αφού δώσεις στο τσαντάκι το σχήμα του (σαν θήκη ουσιαστικά) και βάλεις και το μαγνητικό κούμπωμα στη θέση του, τότε μπορείς να αρχίσεις να διακοσμείς το τσαντάκι όπως σου αρέσει. Βάλε τρέσσες με κρόσσια, πομ πον, κορδέλες, κουμπιά ή ακόμη και χρώμα εάν θέλεις.

Είδες πόσο εύκολο; Κρίμα να χαθεί τέτοια ευκαιρία... Καλό μας αποκαλόκαιρο, λοιπόν!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

3 σχόλια:

  1. Τι κι αν πέρασε το καλοκαίρι !!! Με λίγη φαντασία, όπως π.χ. ένα σουπλά σκούρου χρώματος, το μετατρέπουμε σε χειμωνιάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφη ιδέα, μπορεί να γίνει και σε άλλα χρώματα φθινοπωρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή