Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010
W.I.N. HELLAS: «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής» είναι δικαίωμα όλων των γυναικών

   Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. Hellas, με βασικό στόχο την υποστήριξη κάθε γυναίκας που έχει υπάρξει θύμα σωματικής ή ψυχικής κακοποίησης, υλοποιεί και φέτος τοπρόγραμμα «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής», σε συνεργασία με τους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς.
   Το πρόγραμμα «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής» ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, και περιλαμβάνει σειρά ψυχο-εκπαιδευτικών σεμιναρίων, διάρκειας 5 μηνών ενώ πραγματοποιείται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά, εντελώς δωρεάν.Μέσα από το πρόγραμμα δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση κάθε μορφής κακοποίησης (σωματικής, ψυχικής, λεκτικής κλπ.) λαμβάνοντας στήριξη από επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων και ομιλητριών.

   Η δράση του W.I.N. Hellas είναι πανελλαδική και προσφέρει μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, όπως είναι «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής», κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία, την ενδυνάμωση και την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση. Από την ίδρυση του, το 2006, μέχρι σήμερα, ο W.I.N. HELLAS έχει «αγκαλιάσει» περισσότερες από 1.000 γυναίκες, θύματα κακοποίησης, προσφέροντας τους τα απαραίτητα θεμέλια και φροντίδα για ένα νέο, σωστό τρόπο ζωής, ενώ αριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη. Μαζί με την εθελοντική του ομάδα δίνει καθημερινά ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης για κάθε γυναίκα.
   Ο «Σωστός Τρόπος Ζωής» είναι δικαίωμα και ο W.I.N. HELLAS με όλες του τις δυνάμεις προσπαθεί να τον διασφαλίσει σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί.
   Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο, το πρόγραμμα, τις δυνατότητες υποστήριξης και ένταξης στην εθελοντική ομάδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το  W.I.N. Hellas: 210 8996636 (ώρες λειτουργίας 11:00-16:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου