Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Pink Ribbon Bracelet: η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder ξεκινά

  Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκινάει η προώθηση του 6ου κατά σειρά Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder με την υπογραφή του ΔΟΥΚΑ   Ακολουθώντας πιστά το μήνυμα της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder5 σημαντικές γυναίκες συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους.

   Η Κάτια Δανδουλάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου, μας επικοινωνούν με τον δικό τους τρόπο την σημαντικότητα της πρόληψης, και με στόχο να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, φωτογραφίζονται φορώντας το φετινό ροζ βραχιόλι έτσι ώστε να μήνυμα της πρόληψης να γίνει ακόμα πιο δυνατό!
   Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.
   Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή αξεσουάρ Δούκα Χατζηδούκα, το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. ΟΔούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου, ήταν συγκινητική αφού σε λίγες μόνο μέρες εξαντλήθηκαν όλα τα βραχιόλια εκείνης της χρονιάς.
    Στις χρονιές που ακολούθησαν το ροζ  βραχιόλι άλλαζε μορφή, αλλά το χρώμα και ο στόχος πάντα ο ίδιος: 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

   Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο ροζ βραχιόλι συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο σε 2 χρώματα: silver και pink και στην επιφάνειά του διακρίνεται χαραγμένο το Pink Ribbon, καθώς και μια βελούδινη ροζ κορδέλα.
    Το Ροζ Βραχιόλι θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’
    Στόχος του Συλλόγου είναι η υποστήριξη του σημαντικού έργου της ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών με καρκίνο μαστού και των μελών των οικογενειών τους, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών πανελλαδικά για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.
    Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης του Συλλόγου: 210 82 53 253                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου