Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα


Διάλεξε το δέντρο που σου αρέσει (από τα παρακάτω), χρησιμοποιήστε έξυπνα τα στολίδια που έχεις ή φτιάξε καινούργια με τα χεράκια σου και άρχισε να μεταμορφώνεις το χώρο σου, είτε αυτός φιλοξενεί μικρά πιτσιρίκια, είτε μεγάλα, είτε… πολύ μεγάλα!!
Αυτή την Χριστουγεννιάτικη μαγεία, πλέον, είναι αναγκαίο να βρεθεί!  Πάμε να χορτάσουμε από ιδέες.....


Ένα υπέροχο ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι κενό εσωτερικά, και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την φάτνη, τα δώρα ή μόνο φωτάκια, τα οποία θα δείχνουν εντυπωσιακά στο σκοτάδι... Επίσης, όταν περάσουν τα Χριστούγεννα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο σας, τοποθετώντας μέσα μικρά γλαστράκια ή ακόμα και να το μετατρέψετε σε θήκη για τα εργαλεία!!


A "White Christmas Tree".... Ένα δέντρο για "Λευκά Χριστούγεννα"... Ταιριάζει τόσο σε minimal όσο και σε country διακόσμηση, ενώ το χρώμα από τα στολίδια δημιουργεί μια έντονη αντίθεση που κλέβει τα βλέμματα! 


Μίνι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, πάνω σε κάποιο έπιπλο, ή στην πόρτα, στην είσοδο του σπιτιού σας… Μπορείτε να επιλέξετε την πολυχρωμία, την μονοχρωμία ή ακόμα και να το αφήσετε στο φυσικό χρώμα του ξύλου!

Μικρότερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε διάφορα χρώματα, εκτός του ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κεντρική διακόσμηση τραπεζιού, ή για να διακοσμήσουν μια γωνιά του σπιτιού, ή να στολίσουν κάποιο καλάθι με δώρα, που θα προσφέρεται στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορούν να τοποθετηθούν και στο παιδικό δωμάτιο έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν δέντρο...στα μέτρα τους!

25. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κορνίζες
Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κορνίζες! Δοκίμασε να φτιάξεις ένα δέντρο από κάδρα, σε διάφορα μεγέθη, που περιέχουν γράμματα και συνδυάζονται με απλά χαρτόνια!

28. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από βιβλία
Χριστουγεννιάτικο δέντρο από βιβλία!! Εδώ βλέπουμε μια τεράστια στοίβα βιβλίων, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπουν σε δέντρο και έχουν διακοσμηθεί με φωτάκια!

32. Δέντρο από κλαδιά
Δέντρο από κλαδιά! Εύκολες κατασκευές από κλαδιά και ξύλα που βρίσκουμε πεταμένα δεξιά και αριστερά (και πιο συγκεκριμένα στην παραλία). Αυτή τη φορά τα κλαδάκια και τα ξύλα τα μαζεύουμε, τα κολλάμε στον τοίχο, τα στολίζουμε με φώτα και στολίδια και τα μετατρέπουμε σε χριστουγεννιάτικα δέντρα!

39. Στολισμένο κλαδί μέσα σε γλάστρα
Στολισμένο κλαδί μέσα σε γλάστρα! Μια εύκολη και απλή κατασκευή..... Ένα κλαδί με πολλά παρακλάδια,  τοποθετημένο σε μια γλάστρα και διακοσμημένο με διάφορα στολίδια.

40. Κλαδιά στολισμένα με φωτογραφίες
Κλαδιά στολισμένα με φωτογραφίες! Απλά κρεμάστε στα κλαδιά που θα έχουν το ρόλο Χριστουγεννιάτικου δέντρου, φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων!

44. Μπάλες σε διάταξη δέντρου, μέσα σε κορνίζα
Μπάλες σε διάταξη δέντρου, μέσα σε κορνίζα! Τοποθέτησε τα στολίδια σου σε μια επιφάνεια (καμβά, χαρτόνι, ξύλο) ώστε να σχηματίζουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κρέμασέ τα στον τοίχο με μια ωραία, εντυπωσιακή κορνίζα!

52. Στολισμένη σκάλα σε ρόλο Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Στολισμένη σκάλα σε ρόλο Χριστουγεννιάτικου δέντρου!! Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων  “Δεν μ’αρέσουν τα δέντρα!“, τότε σου προτείνω να στολίσεις κάτι διαφορετικό... Μια σκάλα για παράδειγμα! Άσε ελεύθερη την φαντασία σου και δημιούργησε κάτι μοναδικό!

9 σχόλια:

  1. Πάντα με όμορφες ιδέες Ελενάκι μου, που μας αρέσουν πολύ και μας μεταφέρουν την γοητεία των Χριστουγέννων!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσαν όλα βέβαια αλλά προτιμώ τη στολισμένη γλάστρα, παλιό και αγαπημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τα βιβλία τα λάτρεψα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλενα μου, γειά σου!
    Πάντα μας βάζεις όμορφα πράγματα!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικές ιδέες!!!Αυτό με τα θαλασσόξυλα στην εσοχή, πανέμορφο!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,,,,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όοοοοοοοομορφα δέντρα!!!!Τα θέλω όλα,συν την γλάστρα-)
    Μπράβο Ελένην φανταη μου που εμπλουτίζεις την φαντασία μας
    πολλά πολλά φιλιά-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τελευταίο πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.. χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή