Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Ράφια από θήκες περιοδικών!


Σε καταστήματα με είδη σπιτιού θα βρείτε θήκες αρχειοθέτησης για περιοδικά-χαρτιά από πολύ λεπτό ξύλο σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.


Δεν θα χρειαστεί παρά να βάψετε με βερνίκι για ξύλο ή μπογιά σε όποια απόχρωση θέλετε τέτοιες θήκες και να τις βιδώσετε στον τοίχο για να δημιουργήσετε πολύ όμορφα και πρακτικά γωνιακά ραφάκια!


Αν το προτιμάτε, μπορούν να επενδυθούν με ύφασμα, διακοσμητικό χαρτί ή αυτοκόλλητη ταπετσαρία ή φυσικά να επεξεργαστούν σαν οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια π.χ με ντεκουπάζ, να τους δώσετε παλαιωμένη όψη κλπ.


Είναι ιδιαίτερα πρακτικά σε σημεία όπως η είσοδος του σπιτιού για να ακουμπάτε κλειδιά, τηλέφωνα κλπ. αλλά και ως κομοδίνα όταν ο χώρος δεν επαρκεί για κάτι μεγαλύτερο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και 2-3 μαζί τέτοιες θήκες και να τις βιδώσετε σε διαφορετικά ύψη στο ίδιο σημείο του τοίχου, όπως και να τις προσαρμόσετε στο κάτω μέρος ενός μικρού ξύλινου ραφιού βαμμένο στην ίδια απόχρωση, δημιουργώντας μια μικρή "σύνθεση-ράφι" για οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.
Έχω ξετρελαθεί τόσο πολύ με τα συγκεκριμένα ραφάκια, που θέλω να πάω αμέσως ν'αγοράσω τις ξύλινες θήκες!! Ελπίζω αυτή η πρωτότυπη ιδέα να σας άρεσε και να τα φτιάξετε σύντομα και σεις....  Καλή επιτυχία!
  
(Πηγή: soulouposeto.blogspot.gr)

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο 'όμως θα αντέχει σε βάρος;το χαρτόνι ακόμη και σκληρό με την υγρασία της ατμόσφαιρας μαλακώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ιδέα!!!
    Καλό σου βράδυ!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή