Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Απολέπιση σε 3 λεπτά

Τα κανονικά καθαριστικά καθαρίζουν μόνο την επιφάνεια του δέρματος χωρίς όμως να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα ώστε να αποκαλυφθούν τα λαμπερά καινούρια τα οποία βρίσκονται στην από κάτω στιβάδα.


Με τη διαδικασία της απολέπισης, εξαφανίζετε το νεκρό δέρμα και αποκαλύπτετε νεαρά κύτταρα δίνοντας στο δέρμα την απαιτούμενη φυσική λάμψη και κάνοντας τους πόρους να δείχνουν πιο σφριγηλοί.

1. Για μια homemade συνταγή αναμίξτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές από μια λεπτόρρευστη κρέμα σώματος και μισό ποτήρι από άμμο ή χοντρό αλάτι. Εναλλακτικά, εφοδιαστείτε με ένα scrub σώματος ήπιας απολέπισης με δραστικούς μικροκόκκους ζάχαρης ή καρπουζιού.
2. Πριν ξεκινήσετε το μπάνιο σας και μόνο σε στεγνό δέρμα απλώστε με τα χέρια στο σώμα αρκετή από τη κρέμα απολέπισης μέχρι να καλυφθούν όλα τα σημεία.
3. Τρίψτε με ένα μαλακό σφουγγάρι ή με τις παλάμες ακολουθώντας ομοιόμορφες κυκλικές κινήσεις για τρία λεπτά μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό και συνεχίστε κανονικά το ντους σας.

Plus tip: .Αν κάνετε απολέπιση έστω και μια φορά την εβδομάδα θα ενυδατωθεί άμεσα το δέρμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου