Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δημιουργικές κρεμάστρες!



Εάν είσαι αληθινός καλλιτέχνης, τότε έχεις την επιθυμία να γεμίσεις με την τέχνη σου ακόμη και τα πιο απίθανα, καθημερινά αντικείμενα. Αυτό έκανε και η αγαπημένη μας Alisa Burke που έπιασε στα χέρια της τις κρεμάστρες των παντελονιών από τη ντουλάπα της και βρήκες τρόπους όχι μόνο να τις διακοσμήσει, αλλά και να τις χρησιμοποιήσει στη διακόσμηση του εργαστηρίου της! Πάρε ιδέες, λοιπόν!

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να βρεις τις ξύλινες κρεμάστρες που χρησιμοποιούμε για τα παντελόνια. Ξέρεις ποιές λέμε... Ανάλογα με το τι σκοπεύεις να κάνεις μαζί τους μπορείς να συγκεντρώσεις τα αντίστοιχα υλικά:

- Ακρυλικά χρώματα
- Μαρκαδοράκια
- Washi tape
- Πινέλα
- Υφάσματα
- Κορδέλες
- Κουμπιά - χάντρες - διακοσμητικά κτλ


Η λίστα όπως σε όλα τα project έμπνευσης είναι ατελείωτη. Εσύ αρκεί να βάλεις την ιδέα στο μυαλό σου, να δεις τι ταιριάζει στο δικό σου στιλ και να αποφασίσεις πως ακριβώς θα προχωρήσεις στη δημιουργία. Η Alisa Burke στο άρθρο της μας δείχνει πως να αλλάξουμε τις κρεμάστρες μας με 3 τρόπους: με απλά ανεξίτηλα μαρκαδοράκια, με ακρυλικά χρώματα και με washi tape.

Αφού τελειώσεις με τη διακόσμησή τους, τότε μπορείς να σκεφτείς και πως θα τις χρησιμοποιήσεις.



Μπορείς να συνεχίσεις να κρεμάς τα ρούχα σου σε αυτές και να τις έχεις στη ντουλάπα σου μόνο για να τις βλέπεις εσύ και να σου φτιάχνει η διάθεση ή μπορείς να κρεμάς τα ρούχα σου, αλλά εκτός ντουλάπας για να τις θαυμάζεις συνέχεια. Μπορείς επίσης να τις κάνεις δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που μπορεί να μετακόμισε πρόσφατα...

Ή μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε και η Alisa και να τις χρησιμοποιήσεις για να κρεμάσεις τέχνη στους τοίχους σου. Εάν μάλιστα έχεις και ένα δικό σου χώρο που σου αρέσει να δημιουργείς μπορείς να βάλεις μερικά καρφάκια στους τοίχους και να κρεμάς από έργα ζωγραφικής να στεγνώσουν, μέχρι δείγματα υφασμάτων, φωτογραφίες κτλ

Ελπίζουμε να σου βάλαμε ιδέες... Καλή δημιουργία!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα! Ειδικά για να κρεμάς έργα τέχνης στον τοίχο! Πολύ μοντέρνο κι πρωτότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρα πολυ ωραια ιδεα!!! θα την βαλω κ αυτη στο προγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή