Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πολύχρωμα καλοκαιρινά βραχιόλια




Αυτή την εποχή, όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, μας αρέσουν τα project που απαιτούν λιγότερη προσπάθεια, χωρίς όμως να υστερούν σε αισθητική ή χρησιμότητα. Όπως αυτά τα πολύ όμορφα καλοκαιρινά βραχιόλια που βρήκαμε στο cfabbridesigns.com, τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα χωρίς κόπο και χωρίς καν ιδιαίτερο τρόπο! Δες παρακάτω πως να τα φτιάξεις.....

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

- Παλιά faux βραχιόλια/ κρίκους σε διάφορα πάχη
- Βαμβακερό νήμα τύπου Noodle σε διάφορα χρώματα (μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και από παλιά μακώ μπλουζάκια)
- Ψαλίδι

Το μυστικό κρύβεται στον πρώτο κόμπο. Εάν παρατηρήσεις την φωτογραφία από τις οδηγίες του άρθρου στο cfabbridesigns.com θα καταλάβεις πως πρέπει να κάνεις το ξεκίνημά σου. Στη συνέχεια τυλίγεις το νήμα σου γύρω γύρω από το βραχιόλι και τέλος, κάνεις πάλι έναν κόμπο για να το σταθεροποιήσεις προσέχοντας να είναι από τη μέσα πλευρά για να μην φαίνεται (ή και να φαίνεται επίτηδες εάν το θέλεις).





Τα βραχιόλια σου μπορείς να τα τυλίξεις ολόκληρα ή σε κάποια σημεία τους, ανάλογα με το γούστο σου. Φοριούνται εύκολα, πάνε με όλες τις εμφανίσεις και προτείνουμε να φτιάξεις πολλά πολλά και να τα φοράς όλα μαζί! Σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα! Καλή διασκέδαση και καλό σ/κ! 



(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

4 σχόλια:

  1. Τέλεια!! Ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες! Πολλά φιλούθκια ;) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγευτικό και αυτό σου το blogΈλενά μου..καλόγουστο.με υπέροχες ιδέες...ομορφιά εδω μέσα τι να πω..υψηλη αισθητική στα πάντα!!θα έρχομαι να θαυμάζω και να χαλαρώνω!!πολλά φιλάκια!!!Υ.Γ.σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου και για τα εγκάρδια σχόλιά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή