Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

I love summer........




Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που ο καθένας μας έχει ζήσει έστω και μία φορά στη ζωή του έντονα. Συνήθως είναι η πιο χαλαρή εποχή για τους περισσότερους και μια ευκαιρία για ξεκούραση ή παραπάνω διασκέδαση! 

Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα γύρω σας, προσπαθήστε να απολαύσετε το φετινό καλοκαίρι. Αφεθείτε έστω για λίγες μέρες, αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στις όμορφες σκέψεις του καλοκαιριού και απολαύστε τις στιγμές που θα σας θυμίσουν για πάντα καλοκαίρι και θα τις αναπολείτε το χειμώνα.

Εγώ έχω σχέδια και προσδοκίες γι'αυτό το καλοκαίρι. Το αν θα επαληθευτούν ή όχι, είναι ένα θέμα που δεν με αφορά..... Έχω καταλάβει πως τα πράγματα θα'ρθουν όπως θέλουν χωρίς να με ρωτήσουν, αλλά εγώ μπορώ να τα διαχειριστώ όπως μ'αρέσει και αυτό μου αρκεί. Θα χρωματίσω τις στιγμές μου με τα πιο ωραία και ζωντανά χρώματα, θα δώσω στο καλοκαίρι μου γεύση καρύδας και θ'αφήσω τις σκέψεις μου να ταξιδέψουν με το μελτεμάκι. Με ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα για κάθε στιγμή, θα το χαρώ το καλοκαίρι μου, θα το απολαύσω και ότι ήθελε προκύψει!!!


Ένα φανταστικό χορευτικό τραγούδι, που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι... Απολαύστε το! 

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα τα λόγια σου για το καλοκαιράκι!Εύχομαι να περάσεις τέλεια!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα...και γω αγαπώ το καλοκαίρι..σου εύχομαι να περάσεις όμορφα όπως το ονειρέυεσαι και ακόμα καλύτερα και τα σχέδια και οι προσδοκίες να πραγματοποηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλενα, σου εύχομαι να περάσεις το πιο ωραίο καλοκαίρι! Όπως το φαντάζεσαι, γεμάτο χρώματα, αρώματα και με την δροσιά των μελτεμιών!
    Καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να μπορέσουμε όλοι να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με όμορφα συναισθήματα, με όνειρα αλλά και με την ελπίδα ότι έρχονται πιο ζεστές, γλυκές και ευτυχισμένες μέρες!! Φιλιάαααα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή