Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ένα ιδιαίτερο κολιέ με φελό!



Δείτε πως να φτιάξετε αυτό το εύκολο και ιδιαίτερο κολιέ!

Θα χρειαστείτε: ένα ξύλο κοπής, ένα κοφτερό μαχαίρι, τρυπάνι, ένα κωνικό πώμα από φελλό, σούπερ κόλλα, 40 ίντσες κορδόνι από δέρμα ή σουέτ, ένα σκουλαρίκι κουμπί, ένα μεγάλο ανοιχτό παξιμάδι και ένα ζευγάρι από μικρά κλειστά παξιμάδια



Ξεκινήστε και κόψτε το 1/3 του φελλού κατά μήκος(φωτογραφία 1). Ανοίξτε δύο τρύπες στην επάνω πλευρά του φελλού(φωτογραφία 2). Περάστε το τρυπάνι μέσα και έξω από τον φελλό για να φύγουν τα τυχόν περίσσεια κομμάτια φελλού. Έπειτα περάστε το νήμα από το δερμάτινο κορδόνι μέσα από την κορυφή του φελλού, τραβώντας τα άκρα έξω από το κάτω μέρος.



Περάστε το μεγάλο παξιμάδι από το δέρμα και ανεβάστε το προς τα πάνω μέχρι να φτάσει στον φελλό. Στην πορεία πιέστε το παξιμάδι έτσι ώστε να εφάπτεται καλά στο κάτω μέρος του φελλού προκειμένου να μην μετακινείται από την θέση του. Επιπλέον πωματίστε τις άκρες του κορδονιού συμπληρώνοντας το εσωτερικό καθενός από τα μικρά παξιμάδια με σούπερ κόλλα. Τέλος διακοσμήστε το μεγάλο κομμάτι φελλού με ένα σκουλαρίκι ή μια καρφίτσα στο κέντρο του φελλού!




Είναι τόσο εύκολο και πρωτότυπο!! Έχω ξετρελαθεί και θα το φτιάξω σίγουρα! Ελπίζω και σεις.... Καλή επιτυχία!

(Πηγή: honestlywtf.com)

8 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ εύκολη και ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά όμορφο και πρωτότυπο . Ωραία ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, είναι θαυμαστό να βλέπεις τις ιδέες σου..σου αρμόζει ο τίτλος σου..Φαντασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή