Υλικά:
1 φλιτζάνι καρύδια
1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθιές
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
375 γρ .αλεύρι(κόκκινη φαρίνα)
1 κουταλάκι σόδα
1 κουταλάκι κανέλλα
1 κουταλάκι γαρίφαλο
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
150 γρ. καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκάλι και τα χτυπάμε όλα μαζί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα, τη κανέλλα, το γαρίφαλο, τα καρύδια , τις σταφίδες και τα χτυπάμε και πάλι όλα μαζί. Τέλος τα ρίχνουμε όλα σε ένα λαδωμένο ταψί (28cm) και την ψήνουμε στους 170ο C για 1 ώρα περίπου. Αφού κρυώσει την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου