Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Το δικό σου κρεμαστό αποσμητικό χώρου


Όταν μπαίνει η άνοιξη μας πιάνει όλους η ανάγκη για ανανέωση και φρεσκάδα... Σου βρήκαμε, λοιπόν, σούπερ ιδέα στο www.simplisticallyliving.com για να φτιάξεις τα δικά σου κρεμαστά αποσμητικά χώρου για να κρεμάσεις στο σπίτι, το αυτοκίνητο, τις ντουλάπες, το γραφείο σου και να φέρεις την άνοιξη και μέσα από τις πόρτες. Διάλεξε σχέδιο και άρωμα και πιάσε δουλειά!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τα δικά σου αποσμητικά χώρου είναι:

- Ξύλινο σχήμα της επιλογής σου (θα τα βρεις σε καταστήματα με είδη hobby σε διάφορα σχέδια)
- Χρώματα ζαχαροπλαστικής
- Αιθέριο έλαιο της επιλογής σου
- Σπάγκος
- Πλαστικό πιάτο
- Μικρό μπωλ
- Πινέλο σφουγγάρι

Εκτέλεση: 

Μέσα στο μπωλ ρίχνεις το αιθέριο έλαιο που έχεις διαλέξει και μερικές σταγόνες από το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύεις με μια οδοντογλυφίδα και βουτάς το σφουγγάρι πινέλο. Έχοντας το ξύλινο σχήμα επάνω στο πιάτο το πασαλείβεις όσο καλύτερα μπορείς με το πινέλο σφουγγάρι για να πάει το μείγμα παντού. Εάν δεν θέλεις μπορείς να μην βάλεις καν χρώμα και να το αφήσεις σκέτο. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά και εάν θέλεις του ρίχνεις μια- δυο σταγόνες έλαιο ακόμη. Το κρεμάς με τον σπάγκο.


Εάν έχεις διάθεση μπορείς να ψάξεις και λίγο τα αιθέρια έλαια και να φτιάξεις διαφορετικά αρωματικά με βάση τον χώρο για τον οποίο προορίζονται. π.χ. άλλο άρωμα για την κρεββατοκάμαρα που χρειάζεσαι χαλάρωση και άλλο για το γραφείο που θέλεις να έχεις ενέργεια. Προσοχή και με τις ποσότητες για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τέλεια ιδέα για ανανέωση; Φτιάξε μπόλικα και κάνε δώρα και στους φίλους σου! Καλή επιτυχία!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)


3 σχόλια: