Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Tο νέο ανθρακούχο νερό που μας «ταξιδεύει» στη Μεσόγειο


Το Mastiqua, το ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο, έρχεται να μεταμορφώσει την κάθε στιγμή της ημέρας μας σε μία ξεχωριστή & δροσερή απόλαυση.

Το ΜASTIQUA έχει ιστορία.

Είναι η συνέχεια μιας παράδοσης που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της. Μιας παράδοσης άρρηκτα δεμένης με την απόλαυση των σπάνιων ιδιοτήτων της μαστίχας.

Στη μυστική συνταγή του, η μαστίχα προσθέτει στο ανθρακούχο νερό τη φρεσκάδα της, τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές της ιδιότητες, δημιουργώντας ένα ποτό που συναντά το πραγματικό νόημα του ευ ζην.

Μαστίχα, Το πολύτιμο δώρο της φύσης

Η μαστίχα παράγεται μόνο στο νότιο τμήμα της Χίου και πουθενά αλλού στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, δεν έχει ακόμα εξηγηθεί το μυστήριο της παρουσίας της μαστίχας σε αυτή τη γωνιά της ανατολικής Μεσογείου. Βασικό συστατικό της Ιπποκράτειας Θεραπευτικής, μονοπώλιο των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, λάφυρο των Γεννουατών κατακτητών, η μαστίχα χάρη στις μοναδικές της ιδιότητες ταξίδεψε σε Ανατολή και Δύση, μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

Το Mastiqua είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι γεμάτο από την ευεξία των μεσογειακών πηγών σε συνδυασμό με την μοναδική γεύση & τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας κλεισμένο σε ένα στιλάτο & minimal μπουκάλι το οποίο μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα εστιατόρια, bars & ξενοδοχεία.

Είναι απολαυστικό για κάθε ώρα της μέρας. Εξαιρετική επιλογή τόνωσης και δροσιάς. Χωνευτικό, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας. Ιδανικό συνοδευτικό του καφέ αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος. Και φυσικά ένα ελαφρύ «ποτό» για τη βραδινή έξοδο.

Απολαύστε το  Mastiqua κρύο για μια μοναδική εμπειρία δροσιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου