Μια πρωτότυπη και γλυκιά ιδέα που θα τους ενθουσιάσει όλους!
Πάρτε αυγουλάκια (καλύτερα σε μικρό μέγεθος ή αυγά από ορτύκι ή γενικά μικρά αυγά) και στο πάνω μέρος ανοίξτε μία μικρή τρυπούλα ώστε ν'αδειάσετε το αυγό!
Πλένουμε εξαιρετικά καλά με άφθονο ξεστό νερό τ'αυγά, ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα εσωτερικά. Τα βάζετε για λίγο με την τρύπα προς τα κάτω και μετά από περίπου ένα τέταρτο ολοκληρώνετε το στέγνωμα με μια μπατονέτα.
Λιώστε σοκολάτα σε μπαίν μαρί και ανακατέψτε μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Πλένουμε εξαιρετικά καλά με άφθονο ξεστό νερό τ'αυγά, ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα εσωτερικά. Τα βάζετε για λίγο με την τρύπα προς τα κάτω και μετά από περίπου ένα τέταρτο ολοκληρώνετε το στέγνωμα με μια μπατονέτα.
Λιώστε σοκολάτα σε μπαίν μαρί και ανακατέψτε μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στερεώνετε το αυγό σε μία αυγοθήκη και μέσω της τρυπούλας που έχουμε ανοίξει γεμίζουμε τα αυγά με την σοκολάτα. Για πιο εύκολο γέμισμα, βάλτε την σοκολάτα σε μια σακούλα κορνέ με μια λεπτή μύτη ή κόψτε πολύ λίγο την άκρη και μην βάλετε μύτη.
Καλή επιτυχία!
(Πηγή: muliloaboutthings.blogspot.gr)
Τέλειο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΞετρελάθηκα με την ιδέα Ελενα μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερό!
Φιλιά, καλή Μεγαλοβδομάδα!
ειδα σοκολάτα κι έτρεξα...πολύ όμορφη η ιδέα σου..
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι τα πολυχρωμα τα λάτρεψα, τι ωραία χρώματα!!
καλή μεγάλη εβδομάδα, καλό πάσχα
υγ-πρόσεξα ότι δεν υπήρχε το εικονάκι μου στους αναγνώστες σου και ξαναγράφτηκα
Πάντα απορούσα πως τα κάνουν.Τέλειες οι οδηγίες σου,και τη σοκολάτα την κάνει ο καθένας όπως θέλει.Ισως με ξηρούς καρπούς μέσα-)))
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα τα κάνω!!!!!
…….(¨`•.•´¨)…..….l | /
(¨`•.•´¨).¸.•´—— (ړײ) —
.`•.¸.(¨`•.•´¨)….… / | l
(¨`•.•´¨).¸.•´
.`•.¸.•´.•´
……`•´¸
………..)
……¸.•´
…..(
……`•.¸
………..Καλό μήνα και Καλό Πάσχα Ελενα!!
Πολλά φιλιά