Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009

Μακαρόνια με σάλτσα τόνου

Υλικά:
2 κονσέρβες ντοματάκια ψιλοκομμένα
3 κονσέρβες τόνου (καλύτερα σε νερό)
2 σκελίδες σκόρδο
500 gr μακαρόνια
λάδι
φρέσκος μαϊντανός χιλοκομμένος
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ντοματάκια με το σκόρδο και λίγο λάδι. Όταν το σκόρδο λιώσει, προσθέτουμε τον τόνο πολύ καλά στραγγισμένο και αφήνουμε να "πιεί" το νερό του. Βράζουμε τα μακαρόνια, οτιδήποτε σχήμα, εκτός από σπαγγέτι. Στο σερβίρισμα προσθέτουμε αρκετό μαϊντανό. Θέλει πολύ λίγο τυρί ή και καθόλου, κατά προτίμηση παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου