Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Blogo-συνάντηση για καφέ!


Η Μαμά Κουκουβάγια ή αλλιώς Owl Mommy, από το πανέμορφο blog της (http://owlmommy.blogspot.gr/), κανόνισε μια συνάντηση για καφεδάκι για να γνωριστούμε καλύτερα!
Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε στο blog της και σας την παρουσιάζω και γω από δω, για να ενημερωθείτε και να να κλείσετε θέση.... Εγώ θα πάω για καφεδάκι στο Θησείο και ελπίζω να σας δω όλες από κοντά!


Create your own banner at mybannermaker.com!

Τα νέα της συνάντησης!

Τα σχόλια σας στην ανάρτηση για τη blogo-συνάντηση ήταν θετικά και με αρκετό ενθουσιασμό..κι έτσι προχωράμε! Η ψηφοφορία μας έδειξε πως η Κυριακή 10 Φεβρουαρίου είναι η επικρατέστερη ημέρα. Οπότε έκλεισε φιλαράκια! Θα συναντηθούμε τότε!

Πάμε τώρα στο πού. Προτείνω το κέντρο για να βολεύει όλους όσο αφορά την απόσταση αλλά και τις συγκοινωνίες. Σκέφτομαι ότι το Θησείο είναι μια καλή επιλογή. Οπότε θα κάνουμε το εξής: όσες είστε εντάξει με την ημερομηνία και το μέρος και θέλετε να παρευρεθείτε θα μου στείλετε ένα e-mail με το όνομα του blog σας και το πραγματικό σας όνομα. Ώρα να αποκαλυφθείτε.... χεχε!

Θα περιμένω 1 βδομάδα και μετά θα πάω μια βόλτα ένα πρωινό να βρω μια καφετέρια και να μας κλείσω 2-3 τραπέζια για να κάτσουμε. Αναλόγως το πόσες θα έχω ενημερωθεί ότι θα είμαστε. Ελπίζω να μας κρατήσουν 2-3 τραπέζια αλλιώς φοβάμαι ότι αν πάμε Κυριακή πρωί στο Θησείο 10-15 άτομα θα είναι δύσκολο να βρούμε κάπου να κάτσουμε..


Περιμένω τις θετικές σας απαντήσεις στο: vera285@gmail.com
Όσες είστε αποφασισμένες παρακαλώ ετοιμάστε τις κονκάρδες σας! Δηλαδή! Θα φτιάξετε μία ταμπελίτσα που θα μπορείτε να καρφιτσώσετε στο ρούχο σας με το όνομα του blog σας και το πραγματικό όνομα σας βέβαια. Αυτό για την αρχή, για να αναγνωριστούμε! Μετά που θα έχουμε παραγνωριστεί θα τα πετάξουμε όλα..που λέει ο λόγος, μην μας πάρουν και με τα μαρούλια...

Αφού θα έχω ενημερωθεί για τις παρουσίες και θα έχω πάει και στο καφέ θα σας στείλω e-mail να σας ενημερώσω για το πού και την ώρα. Είμαστε σύμφωνοι;

4 σχόλια: