Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην


Θέλεις να μοιραστείς την αύρα του καλοκαιριού με όσους αγωνίζονται να την έχουν πάντα στην καρδιά τους; Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την απόλυτη πηγή αναζωογόνησης της Eau Thermale Avène, χορηγού του 2ου Φεστιβάλ Ευ Ζην, την Κυριακή 1η Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά!

Το Φεστιβαλ θα πραγματοποιηθεί από τους Surfers4Life, για την οικονομική στήριξη των συλλόγων Κ.Ε.Φ.Ι. (Καρκινοπαθών Εθελοντών και Φίλων Ιατρών) & Π.Ε.Σ.ΠΑ. (Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων).

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε επιλεγμένες ΜΚΟ, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους. Η Μαρία Σινατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι μαζί μας την Κυριακή 1 Ιουνίου και θα παρουσιάσουν το Φεστιβάλ!

Οι δράσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες που είναι σχεδιασµένες για να µπορούν να λάβουν µέρος άτοµα µε κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι (από 15 ετών έως 95...) διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν µέρος χωριστά ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασµό αυτοί επιθυμούν στα εξής αγωνίσματα ενηλίκων:

Τρέξιµο (5χλµ)

Ποδήλατο* (15χλµ) και

Καγιάκ (open race 3 χλµ)

Όσοι φίλοι θέλουν να συμμετάσχουν στις αθλητικές δραστηρίοτητες, το κόστος συμμετοχής με την υποστήριξη των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène ανέρχεται στα 10€ και θα καταβληθεί στο χώρο υποδοχής του Φεστιβάλ και μπορούν να το δηλώσουν στην ειδική φόρμα εδώ:
http://on.fb.me/1ko784a

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν µέρος χωριστά ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασµό αυτοί επιθυμούν στα εξής αγωνίσματα:

Αγώνες παιδιών:

Τρέξιμο 8-11 ετών 300 μ

12-15 ετών 500 μ

Ποδήλατο* 10-15 ετών 5 χλμ (*υποχρεωτική χρήση κράνους)

Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως: 

  • Ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
  • Σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε Διαλογισμό, Yoga, ρέικι, ορθοσωμική, ρεφλεξολογία, yoga γέλιου, pranik healing και ύπνωση.
  • Διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
  • Αθλητικές επιδείξεις από επαγγελματίες σε Zumba, capoeira, Swing και Ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί με την οργάνωση ενός πάρτι με ζωντανή μουσική.

Έλα στη μεγάλη γιορτή της ζωής και στείλε το μήνυμα «Είμαι Νικητής»!

(Πηγή: http://www.eau-thermale-avene.gr/nea/201405231442/2o-festival-ey-zin)

1 σχόλιο: