Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι
Ξέρω είναι λίγο νωρίς να σχεδιάζουμε από τώρα το πασχαλινό τραπέζι, αλλά τι να κάνουμε που ονειρευόμαστε ηλιόλουστες ημέρες και παιχνίδια στον κήπο; Εάν είσαι κι εσύ ένας από εμάς που έχεις ήδη αρχίσει να μετράς αντίστροφα για το φετινό Πάσχα, τότε αυτή η ιδέα για το πασχαλινό τραπέζι από το Dimpleprints.com σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Και ακόμη περισσότερο εάν έχεις μικρά παιδιά ή αισθάνεσαι εσύ ένα από αυτά!

Σε αυτό το άρθρο δεν θα βρεις οδηγίες βήμα βήμα για το πως να φτιάξεις τι. Θα βρεις όμως υπέροχες φωτογραφίες και φυσικά πολλές πολλές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να κάνεις κι εσύ το οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι ονειρεμένο. Εάν μάλιστα έχεις και αρκετούς μικρούς καλεσμένους, τότε σίγουρα θα τους αρέσει πολύ το φετινό Πάσχα!

Η πρόταση του Dimpleprints.com αφορά σε παιδικό πάρτυ με κυνήγι πασχαλινών αυγών, αλλά εσύ μπορείς να το προσαρμόσεις στα ελληνικά δεδομένα. Ρίξε μια ματιά σε όλες τις φωτογραφίες και σίγουρα θα βρεις κάποια ιδέα που να σου αρέσει.Εμάς μας άρεσε πολύ η ιδέα για διακόσμηση του τραπεζιού με το κίτρινο τσίγκινο κουβαδάκι, τα ψηλά κλαδιά και τα χρωματιστά αυγά κρεμασμένα επάνω τους. Φυσικά οι ανεμόμυλοι από πολύχρωμα χαρτιά που είναι και πολύ εύκολο να φτιαχτούν και είναι και μια δραστηριότητα που μπορούν να κάνουν τα πιτσιρίκια για να περάσει ευχάριστα η ώρα τους και η ιδέα με τα κομμένα αγγουράκια και πιπεριές μέσα στα πλαστικά ποτήρια που μπορεί να διευκολύνει και τους μεγάλους που θέλουν να τσιμπολογήσουν με το ουζάκι τους.

Πρόσεξε και τη λεπτομέρεια με τον μεγάλο τσίγκινο κουβά με τον πάγο για να είναι κρύα τα αναψυκτικά! Και εννοείται οτι δεν θα έπρεπε να διοργανώνεται καμμία συγκέντρωση ή πάρτυ μεγάλων ή μικρών χωρίς τα απαραίτητα χρωματιστά σημαιάκια από χαρτί ή ύφασμα! Όμορφα χρώματα, πολύχρωμα χαρτιά και σούπερ καλή διάθεση!

(Πηγή:  http://www.ftiaxto.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου