Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Χειροποίητα κηροπήγια και γλαστράκια από ξύλινα μανταλάκια!


Στο blog Family Chic της Camilla Fabbri βρήκαμε μια πρακτική ιδέα για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κλασσικά ξύλινα μανταλάκια που χρησιμοποιούμε στο άπλωμα των ρούχων, για να δημιουργήσουμε δικά μας διακοσμητικά δοχεία.
Η Camilla, με μερικά εύκολα βήματα, μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε χαριτωμένα γλαστράκια ή κηροπήγια, ντύνοντας διάφορα μεταλλικά κουτιά από κονσέρβες ή γάλατα με τα ξύλινα μανταλάκια.
Αξίζει όπως πάντα, να βάλει κανείς και στις συγκεκριμένες χειροποίητες δημιουργίες τη δική του πινελιά, βάφοντας τις κατασκευές στα χρώματα της αρεσκείας του με νερομπογιές ή προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία που μπορεί να δημιουργήσει επίσης μόνος του.






http://cfabbridesigns.com

6 σχόλια:

  1. ωωωωωωωωωωω..τι τέλεια ιδέα!!είναι απίθανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ κούκλα μου... και γω ξετρελάθηκα όταν τα είδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φοβερά! Πρέπει να πάω να πάρω μανταλάκια ξύλινα να τα φτιάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κούκλα μου, να'σαι καλά! Τώρα που έφτιαξε ο καιρός, θα τα φτιάξω και θα τα βάλω στην βεράντα!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν θα μου πήγαινε το μυαλό αν δεν το έβλεπα. Θα το βάλω και εγώ ανάρτηση Έλενα στο ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ αν δεν έχεις αντίρρηση, με τον σύνδεσμο του ιστολογίου σου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πραγματικά πολύ όμορφο και πρωτότυπο!! Να΄σαι καλά Ελένη μου, σ'ευχαριστώ και πάλι!! Βεβαίως να την πάρεις την ανάρτηση... θα χαρώ πολύ να την δω στο blog σου! Φιλιά!

      Διαγραφή