Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πασχαλινά αυγά με τατουάζ!!



Ομολογώ πως αυτόν τον καιρό που το internet έχει γεμίσει με ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση και παραδοσιακές συνταγές έχουν δει τα μάτια μας πολλά! Αυτό όμως δεν το περιμέναμε! Στο site του περιοδικούCountry Living βρήκαμε μια πρόταση για να διακοσμήσεις τα πασχαλινά αυγά σου με τα προσωρινά τατουάζ που κάνουν τα πιτσιρίκια στα χέρια τους. Πώς θα το κάνεις αυτό; Μάθε λεπτομέρειες!

Η ιδέα είναι πανέξυπνη, εύκολη και μπορείς να την κάνεις γρήγορα και οικονομικά! Άκου να δεις τι χρειάζεται να κάνεις. Πρώτα θα μαζέψεις τα υλικά σου... δηλαδή:

- Αυγά (Η φωτογραφία δείχνει άβαφα αυγά, αλλά εσύ μπορείς να βάψεις τα αυγά σου σε παλ αποχρώσεις. Επιπλέον, το άρθρο προτείνει τα αυγά σου να είναι άδεια, δηλαδή να είναι μόνο το τσόφλι, ώστε να σου κρατήσουν χρόνια. Το πως μπορείς να αδειάσεις τα αυγά θα το βρεις εδώ. Είναι όμως καθαρά στην επιλογή σου.)
- Εικόνες που σου αρέσουν σε μικρή διάσταση (Μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου ό,τι φωτογραφίες σου αρέσουν που να ταιριάζουν στο κλίμα της εποχής... έντομα, λουλούδια, κοτοπουλάκια, λαγουδάκια και τα λοιπά είναι σίγουρα εύκολες επιλογές. Φυσικά μπορείς να κάνεις και κάτι τελείως πρωτοποριακό! Δες και τα links που προτείνει το άρθρο του Country Living.) Προτείνουμε να βάλεις όλες τις φωτογραφίες σε ένα αρχείο word για να μπορείς να τις τυπώσεις εύκολα.
- Χαρτί για προσωρινά τατουάζ (Που θα το βρεις αυτό ε; Μπορείς να το αναζητήσεις σαν χαρτί για χαλκομανίες ή μεμβράνη για προσωρινά τατουάζ που να μπαίνει σε οικιακό εκτυπωτή. Εάν δεν βγάζεις άκρη στην Ελλάδα, υπάρχουν πάντα και οι έτοιμες χαλκομανίες στα βιβλιοπωλεία και φυσικά η αγορά του εξωτερικού)

Τα βήματα είναι απλά. Τυπώνεις τα σχέδια που έχεις επιλέξει επάνω στο χαρτί χαλκομανίας, τα κόβεις και τα τοποθετείς επάνω στα αυγά σου ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Έτοιμα τα αυγά σου! Είναι σίγουρο οτι όσοι τα δουν θα εντυπωσιαστούν πολύ! Καλή επιτυχία και καλό μας Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου