Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Καλή εβδομάδα..... με υπέροχα δωράκια!!


Καλημέρα αγαπημένη μου παρεούλα και καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και λιώνω απ’την ζέστη… σαν παγωτό!!! Πόσο θα’θελα να βρισκόμουν σ’αυτή την ονειρεμένη παραλία για μια δροσερή βουτιά!! Αχ…θέλω επειγόντως διακοπές…. :-)



Μια ευχάριστη έκπληξη όμως, μου έφτιαξε την μέρα! Σήμερα το πρωϊ έφτασαν τα δωράκια που κέρδισα, στο giveaway της γλυκιά μου Σπυριδούλας! http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr και η χαρά μου ήταν μεγάλη!



Μαζί με το υπέροχο καλοκαιρινό κολιέ που κέρδισα, που ήταν σετ μαζί με τα σκουλαρίκια, βρήκα και δύο ακόμα πανέμορφα δωράκια…. Τρία πανέμορφα ροζ μοντέρνα βραχιολάκια και μια φανταστική χελωνίτσα φτιαγμένη με την τεχνική Origami!!!



Σ’ευχαριστώ από καρδιάς Σπυριδούλα μου, για τις ευχές σου και τα καταπληκτικά σου δώρα!! Να’σαι πάντα ευτυχισμένη, να’χεις στην ζωή σου ότι επιθυμείς και να περάσεις ένα φανταστικό καλοκαίρι!!! :-)

Πριν σας αφήσω, θα σας δροσίσω με μια φοβερή συνταγή, για Σορμπέ με λεμόνι και βότκα!



Υλικά: 200 γρ. ζάχαρη, 3 λεμόνια μεγάλα, 500 ml νερό, 1μικρό ποτήρι βότκα
Παρασκευή:
Βγάζουμε τη φλούδα από ένα λεμόνι με κοφτερό μαχαιράκι, προσέχοντας να μην παίρνουμε το λευκό μέρος. Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη φλούδα του λεμονιού να βράσουν για 15 λεπτά. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει, αφαιρούμε τη φλούδα και το βάζουμε στο ψυγείο. Όταν παγώσει καλά, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών, σουρωμένο, τη βότκα και βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή. Όταν στερεοποιηθεί, το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι το σερβίρισμα.
Αν δεν χρησιμοποιήσουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα του σορμπέ σε δοχείο παγωτού, κατά προτίμηση μεταλλικό, και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Πριν σκληρύνει εντελώς, το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ χειρός, ν’αφρατέψει. Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη. Μια ιδέα είναι να βάλουμε στο μείγμα 1 κ.σ. ξύσμα λάιμ, που θα προσθέσει άρωμα και χρώμα. Καλή επιτυχία! 

49 σχόλια:

  1. Ελενάκι
    ΟΟΟΛΗ η ανάρτηση είναι ακρως καλοκαιρινή και δροσιστική αυτή την καυτή μέρα.Το σορμπέ σου λέω να το δοκιμάσω,μια και πήρα και θηκούλες τύπου παγωτού.
    Φιλάκια πολλά και πάντα τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου Χαρά! Το σορμπέ έχει ιδιαίτερη γεύση και είναι πολύ δροσερό!! Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις.... Να περνάς πάντα όμορφα και να χαμογελάς! Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα Έλενά μου!
    Όλοι και όλες θέλουμε διακοπές όμως κάνουμε υπομονή...μέχρι πότε....ουφ!!!!!!!!
    Να φτιάξω λες το σομπρέ;
    Φιλάκιααααααααααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Εφάκι μου! Αχ πόσο θέλω να πάω διακοπές και να ξεφύγω λίγο... αλλά δεν ξέρω τελικά αν θα τα καταφέρω φέτος!! Πάντως θα προσπαθήσω να πάω, έστω και 3-4 μέρες στην αγαπημένη μου Καβάλα!! Να το φτιάξεις το σορμπέ, είναι απίθανο! Πολλά δροσερά φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. teleia! na eicai panta tuxeri :)

    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κούκλα μου και για σένα εύχομαι ότι καλύτερο! Φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  4. Καλοφόρετα τα δωράκια σου. Πάντα τέτοια. Οσο για την συνταγή, λέω να την δοκιμάσω. Φιλάκια πολλά. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κούκλα μου και συ να'σαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή! Να την δοκιμάσεις την συνταγή είναι υπέροχη και δροσερή!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλοφορετα!!να σαι παντα καλα και να εχεις μια ομορφη και δροσερη εβδομαδα (που δε το βλεπω χαχαχα)σαν το παγωτο σου!πολλα φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ αγαπημένη μου Αλεξάνδρα! Και συ να περνάς πάντα όμορφα όπου κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις!! Πολλά δροσερά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  6. Ελενάκι μου πάρε με κι εμένα σ' αυτήν την φοβερή παραλία!!
    Να τρώνε σορμπέ λεμόνι με βότκα και να κάνουμε βουτίτσες!!!
    Τα δωράκια σου πανέμορφα, με γεια και με χαρά!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελενάκι μου! Έλα εσύ και φύγαμε αμέσως για παραλία!! Εγώ θα φέρω το δροσερό σορμπέ και συ τα πεντανόστιμα γεμιστά που έφτιαξες σήμερα... γιατί όταν τα είδα στο blog σου, μου έτρεχαν τα σάλια!!! χα-χα-χα-χα Πολλά δροσερά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Έλενα και καλώς σε βρήκα στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου!!! Υπέροχη ανάρτηση, πολύ δροσερή! Να χαρείς και τα δωράκια σου! Σε προσκαλώ κι εγώ στο δικό μου σπιτάκι και θα χαρώ πολύ να σε δώ!!!
    http://art-of-hand.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμητρα και καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Και για σένα εύχομαι ότι καλύτερο... θα περάσω και γω απ'το μπλογκοσπιτάκι σου και ελπίζω να τα λέμε συχνά!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!!!Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Μαράκι μου.... σ'ευχαριστώ πολύ! Να δοκιμάσεις την συνταγή, είναι απίθανη!! Να περνάς πάντα όμορφα όπου κι αν είσαι! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  9. πολύ ομορφα τα δωρακια σου να τα χαρεις
    μπραβο και στην Σπυριδουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Δελφινάκι μου! Πραγματικά χαίρομαι πολύ, γιατί όλα τα δωράκια μου είναι φανταστικά.... Η Σπυριδούλα φτιάχνει υπέροχα κοσμήματα!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  10. αχ μπράβο κορίτσια να είστε καλά και οι δύο να φτιάχνετε δωράκια και να τα χαρίζετε!!ε και μην με ξεχάσετε την αλλη φορά!!καλή εβδομάδα Έλενα μου, καλοφόρετα!καλά ε το Σορμπέ με λεμόνι και βότκα θα το κανω οπωσδήποτε φαινεται τέλειο και απίστευτα δροσιστικο!καλή μας εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Έλλη μου και σ'ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω και γω ένα διαγωνισμό και θα'θελα πολύ να πάρεις μέρος!! Την συνταγή να τη φτιάξεις, είναι φοβερή!! Να περνάς όμορφα, πολλά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραία τα δωράκια που έλαβες!
    Θα ήθελα να έχω σπίτι πάνω σε παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Demi μου....σ'ευχαριστώ! Αχ και γω θα'θελα ένα σπίτι δίπλα στην θάλασσα... αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο!! Να περνάς όμορφα και να χαμογελάς, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Υπέροχα τα δωράκια σου...να είσαι καλά και καλοφόρετα! Όσο για το σορμπέ λεμόνι με τη βότκα, είναι απλά υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κική μου.... ότι καλύτερο εύχομαι και για σένα! Την συνταγή μού την έδωσε η κουμπάρα μου και σκέφτηκα να σας δροσίσω λιγάκι!! Να περνάς όμορφα ότι κι αν κάνεις, πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. καλή εβδομάδα.
    ζέστη τρομερή. θα βοηθήσει το σορμπέ;
    μακάρι!
    φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης κούκλα μου! Μακάρι να βοηθήσει λίγο το σορμπέ, γιατί λίωνωωωωω απ΄την ζέστη!! Πολλά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  14. Με γεια τα δωράκια!!! Είναι πανέμορφα!! Πάντα τυχερή εύχομαι να είσαι!!! και το σορμπέ στο τέλος είναι δροσιστικότατο!! φιλιά!!! καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Leviathan! Πολύ χαίρομαι που δροσίστηκες λιγάκι.... τελικά σήμερα το σορμπέ, ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας!!! χα-χα-χα Να'σαι καλά και να περνάς πάντα όμορφα, φιλιά! :-)

      Διαγραφή
  15. Αχ ζήλεψα την θαλασσίτσα, θέλω κι εγώ διακοπές!! Τα δωράκια είναι πανέμορφα από την γλυκεία Σπυριδούλα!Καλοφόρετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! Αχ... και γω θέλω διακοπές και βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά!!! Έχω τρελαθεί απ'την ζέστη πια.... Να περνάς όμορφα ότι κι να κάνεις, φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  16. Με γεια τα δωράκια σου Έλενα γλυκιά μου!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγή!!Απίθανη φαίνεται και εύκολη!!!φιλάκια και να έχεις απίθανο καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Φανή! Η συνταγή είναι απίθανη...να την φτιάξεις!! Να περάσεις και συ ένα υπέροχο και χαρούμενο καλοκαίρι! Πολλά φιλιά! :-)

      Διαγραφή
  17. Ελενάκι τα δωράκια σου υπέροχα, να τα χαρείς και να σαι πάντα τυχερή!!!Η συνταγούλα μου άρεσε και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελενάκι μου και για σένα εύχομαι ότι καλύτερο! Να περνάς όμορφα ότι κι αν κάνεις!! Πολλά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  18. Τυχερούλα.....η συνταγή σου φαίνεται πολύ δροσιστική.Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Κατερινάκι μου... σ'ευχαριστώ! Σου εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο και χαρούμενο καλοκαίρι!! Πολλά φιλάκια! :-)

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Beautiful!!!
    Have a good week!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν γταφτεί το σχόλιο μου Ελενα μου δεν ξερω αλλα περασα ν πώ μιά καλησπερα καιδεν με αφήνουν κάτι βατραχάκια που πανε πανω κατω..συγνώμη αλλα δεν ξέρω τι ειναοι.. δεν ξέρω αν εσύτα βλέπεις η μονο εγώ.. ελπίζω να μπορέσεις να διαβάσεις ότι σου έγραψα...φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ρούλα μου και σ'ευχαριστώ που πέρασες απ'το μπλογκοσπιτάκι μου! Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά δεν βλέπω καθόλου βατραχάκια και το μήνυμά σου το διαβάζω κανονικά!! Μήπως έχει πρόβλημα ο υπολογιστής σου ή μας κάνε πάλι κόλπα ο Blogger; Ελπίζω όλα να πάνε καλά.... Πολλά φιλιά! :-)

      Διαγραφή
  22. ΑΧ ΑΓΑΠΕς ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΟΛΕς ΣΑς, ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΟΛΕς ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
    ΤΟ ΤΡΩΤΕ
    ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΛΟΣΥΝΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά κούκλα μου! Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας και ελπίζω να τα λέμε συχνά! Να΄χεις μια όμορφη μέρα, φιλιά! :-)

      Διαγραφή
  23. Με γειά σου πολύ όμορφα τα καινούρια σου πραγματάκια.όσο γιατο σορμπέ οτι πρέπει για αυτές τις ζεστές μέρες πολύ δροσοστικό.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κούκλα μου και καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Και το δικό σου blog είναι πανέμορφο.... ελπίζω να τα λέμε συχνά! Φιλιά!

      Διαγραφή