Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Ζώδια και πολύτιμοι λίθοιΚΡΙΟΣ: Στον Κριό ταιριάζει το κόκκινο κοράλι, ο γρανάτης, ο αμέθυστος, το σμαράγδι, το ζαφείρι, το διαμάντι και το ρουμπίνι.
ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος εκπροσωπείται από το διαμάντι, το ζαφείρι, το σμαράγδι, τον οψιδιανό, τον χαλκηδόνιο, το χρυσοπράσιο, τον αμέθυστο, το ροζ χαλαζία και τον αχάτη.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στους Διδύμους ταιριάζει το μαργαριτάρι, το σμαράγδι, το ζαφείρι, ο χρυσοβήρυλλος, το ηλιοτρόπιο, ο αχάτης, η ακουαμαρίνα, και ο ίασπις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πολύτιμη πέτρα του Καρκίνου είναι το μαργαριτάρι, αλλά και το σμαράγδι, το διαμάντι, ο όνυχας και το ρουμπίνι.
ΛΕΩΝ: Ο Λέοντας εκπροσωπείται από το ρουμπίνι, το σμαράγδι, το διαμάντι, το κορνεόλιο, το ηλιόδωρο και τον όνυχα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαρακτηριστικός πολύτιμος λίθος για τον παρθένο είναι το σμαράγδι, ο ίασπις, το τοπάζι, ο κίτρινος αχάτης, ο χρυσόλιθος και τα μαργαριτάρια.
ΖΥΓΟΣ: Η πολύτιμη πέτρα του Ζυγού είναι το διαμάντι, αλλά και το σμαράγδι, το καρνεόλιο, το οπάλιο, η ακουαμαρίνα και το ρουμπίνι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον Σκορπιό ταιριάζει το κόκκινο κοράλι, ο μαλαχίτης, το ρουμπίνι, το τοπάζι, ο βήρυλος, και ο αμέθυστος.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης εκπροσωπείται από το κίτρινο ζαφείρι, τον βήρυλο, το ρουμπίνι, το ζιρκόνιο, το τυρκουάζ και το τοπάζι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο πολύτιμος λίθος του Αιγόκερου είναι το μπλε ζαφείρι, αλλά τον εκφράζουν και το ρουμπίνι, ο όνυχας, το οπάλιο, ο γρανάτης και ο ροζ χαλαζίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύεται από το μπλε ζαφείρι, το τοπάζι, το χρυσοπράσιο, τον αμέθυστο, τον όνυχα, το ζιρκόνιο και το γρανάτη.
ΙΧΘΕΙΣ: Ο πολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει τους Ιχθείς είναι το κίτρινο ζαφείρι, ο ίασπις, η τουρμαλίνη, το τοπάζι, η ακουαμαρίνα, το τυρκουάζ και τα κοράλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου