Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Κοτόπουλο με πένες και λιαστή τομάτα




Υλικά:
4 μεγάλα φιλέτα από στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, 2/3 κούπας κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, 220 γρ. λιαστή ντομάτα
220 γρ. κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες, 1 κούπα φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγιέν, 4 κούπες βρασμένες πένες

Οδηγίες: 
Σε αντικολλητικό σκεύος ζεστάνετε το ελαιόλαδο και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο. Μόλις το κοτόπουλο κοκκινίσει προσθέστε το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό την κρέμα γάλακτος light. Στη συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές, τη λιαστή τομάτα, το βασιλικό και το πιπέρι. Αφήστε τα υλικά στο αντικολλητικό σκεύος για 20-25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε τις βρασμένες πένες περιχύστε με τη σως λιαστής τομάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου