Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Καρδιά κρακελέ


Εάν ψάχνεις για τρόπο να συσκευάσεις το δώρο που ετοίμασες για τον Βαλεντίνο σου, εδώ θα δεις βήμα-βήμα πως μπορείς να μετατράψεις ένα απλό κουτάκι σε σχήμα καρδιάς, σε μια πρωτότυπη συσκευσία φτιαγμένη και αυτή από τα χεράκια σου!

.
Θα χρειαστείς ένα λευκό κουτί από χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς, δύο διαφορετικά χρώματα ακρυλλικά (εμείς διαλέξαμε το κόκκινο και το άσπρο για ευνόητους λόγους), ένα μπουκαλάκι υγρό για κρακελέ και 2 πινέλα.

Ξεκινάς απλώνοντας το χρώμα που θα είναι η βάση σου. Αφού περάσεις το χρώμα σου καλά καλά, ώστε να καλύψει το χρώμα του κουτιού το αφήνεις στην άκρη να στεγνώσει για περίπου 30 λεπτά.

Όταν το χρώμα έχει στεγνώσει καλά περνάς με το δεύτερο πινέλο σου το υγρό για κρακελέ σε όλες τις επιφάνειες που θέλεις να έχουν αυτό το εφέ. Το αφήνεις να στεγνώσει και αυτό καλά και εντωμεταξύ πλένεις καλά τα πινέλα σου. 
Τέλος, περνάς προσεκτικά το δεύτερο χρώμα σου σε όλες τις επιφάνειες που περασες το κρακελέ. Προσοχή! Καλό είναι να μην περνάς το πινέλο σου περισσότερες από 1-2 φορές από το ίδιο σημείο γιατί δεν θα έχεις καλό αποτέλεσμα.

Το κρακελέ σου θα αρχίσει να φάινεται αμέσως. Άφησε το κουτί σου στην άκρη να στεγνώσει καλά!
Το κουτί σου είναι έτοιμο! Τώρα μπορείς να το γεμίσεις με σοκολατάκια, καραμέλες και ότι άλλο εσύ θέλεις!!
(Πηγή : www.ftiaxto.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου