Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μικρά κρυφά σημάδια ότι σε θέλει πολύ!




Στον κόσμο των ενηλίκων με δυσκολία μπορείς να διαβάσεις τις σκέψεις ενός άντρα..... Βρήκαμε λοιπόν τα μικρά σημάδια στη συμπεριφορά του πως πολύ σε ποθεί κι ας μην το βλέπεις!

Θα τηλεφωνήσει την ώρα που είπε πως θα το κάνει: ούτε θα ξεχαστεί, ούτε θα πει πως είχε δουλειά, ούτε κάτι του έτυχε. Την ώρα που είπε πως θα έρθει να σε πάρει, πως θα πάρει τηλέφωνο, εκείνη την ώρα και ούτε δέκα λεπτά αργότερα, αυτό και θα κάνει.

Θα δεχτεί να κάνει κάτι που σου αρέσει: μπορεί να μισεί σαν τρελός τα καρτούν αλλά δεν θα στο πει και θα έρθει μαζί σου στο σινεμά για να δει τον Βασιλιά των λιονταριών. Μπορεί να μην ξέρει να τηγανίσει ούτε πατάτα αλλά θα έρθει να μαγειρέψετε μαζί με το που θα το προτείνεις. Γενικά, όσο περισσότερο σε θέλει, τόσο διατεθειμένος θα δείχνει να κάνει πράγματα που σου αρέσουν και να τα κάνει με όρεξη και δίχως γκρίνιες.

Θα σου στέλνει μηνύματα και δεν θα σταματά: πόσες φορές δεν έχεις τύχει με άντρες που ούτε ένα μήνυμα γραπτό δεν δεήθηκαν να γράψουν. Τάχα δεν τους αρέσει να γράφουν, τάχα το θεωρούν άσκοπο. Πάντως, αν το σκεφτείς σε άλλη βάση, τα sms είναι οι απόγονοι των ερωτικών επιστολών και ένα μήνυμα αγάπης ούτε κακό κάνει, ούτε χρόνο τρώει. Όσο πιο πολύ σε θέλει, τόσο θα ανοίγει συνομιλίες γραπτές που θα διαρκούν περισσότερο.

Σε κοιτάζει και χαμογελά, έτσι δίχως λόγο: ε ναι, θα τον πιάσεις να χαίρεται και ο λόγος στα μάτια σου δεν θα είναι εμφανής. Κι όμως χαζογελά γιατί χαίρεται που είστε μαζί, που σε έχει στη ζωή του.

Σε ενημερώνει για το που πάει και που βρίσκεται: από το ότι πηγαίνει για μισή ωρίτσα στο γυμναστήριο μέχρι το ότι θα λείψει σε δύο μήνες για επαγγελματικό ταξίδι, ο άντρας αυτός θέλει να ξέρεις που βρίσκεται. Σου δίνει το στίγμα του χωρίς μάλιστα να το ζητήσεις με τη μορφή ελέγχου.

Βρίσκει χαζές δικαιολογίες για να σε δει λίγο παραπάνω: κάτι ότι ξέχασε το κινητό σπίτι και ήρθε να το πάρει, κάτι ότι ο δρόμος του τον έβγαλε προς τη δουλειά σου και ήρθε να σε πάρει, όλα αυτά τα σαχλά μικρά ψεματάκια που εφευρίσκει για να σε δει έστω μερικά λεπτά παραπάνω, δείχνουν το ενδιαφέρον του. Και όχι μόνο έρχεται να σε δει αλλά βρίσκει και δικαιολογίες για να σε αγγίξει ή να τον αγγίξεις.

Του αρέσουν όλα επάνω σου: το αγόρι αυτό είναι τύφλα στον έρωτα και καλά κάνει. Γιατί τι τον θες τον άντρα που σου λέει πως το ένα σε παχαίνει και το άλλο ρούχο σε κονταίνει. Το αγόρι που είναι τύφλα στον έρωτα, θα βλέπει τα μαλλιά σου και θα του φαίνονται χρυσές κλωστές, θα βλέπεις, θα βλέπει τα μάτια σου και θα φαντάζουν γαλάζιες θάλασσες, η φωνούλα σου θα ηχεί στα αυτιά του σαν μουσική Όπως και να έχει, ακόμα κι αν η πρώτη καψούρα του περάσει, εφόσον σε θέλει ακόμα θα σε κοιτά και θα σε βρίσκει τέλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου