Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πανεύκολο δαχτυλίδι λουλούδι!



Κάτι μας έχει πιάσει με τα λουλούδια τελευταία και όπου και να ψάξουμε εκεί πέφτει το μάτι μας κατ' ευθείαν! Σήμερα βρήκαμε ένα πολύ εύκολο και πολύ πολύ γρήγορο project στο MarthaStewart.com για να σου προτείνουμε, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει λουλούδια. Μάλιστα, είναι τόσο απλό, που μέχρι να διαβάσεις αυτές τις σειρές μπορείς να φτιάξεις καμμιά δεκαριά δαχτυλίδια με λουλούδια και κορδέλα. Μάθε πως!

Το project αυτό είναι τόσο εύκολο που δεν θα χρειαστεί καν να διαβάσεις οδηγίες. Γι' αυτό και το καταχωρήσαμε κάτω από τα projects που είναι για έμπνευση μιας και δεν έχουμε πολλές οδηγίες να μοιραστούμε μαζί σου. Επιπλέον, ανάλογα με τη δική σου διάθεση και το δικό σου στιλ, τα δαχτυλίδια αυτά μπορούν να έχουν τόσο διαφορετικές μορφές.

Τι θα χρειαστείς:
- Κορδέλα σατέν ή άλλη που σου αρέσει (καλό είναι να είναι αρκετά φαρδιά, π.χ. 1,5 εκ.)
- Υφασμάτινα ή πλαστικά λουλούδια που σου αρέσουν (σχετικά μικρά για να μπορείς να τα κάνεις δαχτυλίδι. Υπάρχουν στην αγορά κάτι υφασμάτινα λουλούδια που είναι τόσο υπέροχα που μοιάζουν με αληθινά. Επίσης μην ξεχνάς οτι μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου)
- Πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά
- Ψαλίδι
- Μεζούρα


Μάλλον δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς χρωματικούς με τις κορδέλες και τα λουλούδια ανάλογα με το τι σου αρέσει. Επίσης, το άρθρο αναφέρει οτι τα δαχτυλίδια αυτά είναι μια εξαιρετική ιδέα για δωράκια στις παρανύμφους του γάμου σου και μπορείς να τα φτιάξεις η ίδια για να τα φορέσουν την ημέρα του γάμου.



Και τώρα οι φοβερές οδηγίες... μετράς το δάχτυλό σου για να δεις πόση κορδέλα θα χρειαστείς και κόβεις λίγο παραπάνω για να μπορείς να κολλήσεις τις άκρες τη μια επάνω στην άλλη. Κολλάς με το πιστόλι σιλικόνης. Προσοχή μην καείς!!! Κόβεις το λουλούδι σου από το κοτσάνι του ώστε να κάθεται επάνω σε επίπεδη επιφάνεια και το κολλάς και αυτό στην κορυφή του δαχτυλιδιού από κορδέλα που μόλις έφτιαξες! Αυτό ήταν! Άφησέ το να στεγνώσει καλά πριν το φορέσεις και πιάσε αμέσως το επόμενο, γιατί δεν μπορεί να φτιάξεις μόνο ένα...

6 σχόλια:

  1. Όντως πολύ απλά και γρήγορα,αλλά πανέμορφα και με πολλές προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Κατερινάκι μου! Εγώ λατρεύω τα δικά σου βραχιόλια!! Αν θες, στείλε μου τις οδηγίες, να προσπαθήσω και γω! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφη ιδέα! Λουλουδάτες καλημέρες από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κούκλα μου! Να'χεις μια υπέροχη μέρα...φιλιά!

      Διαγραφή